Life

Cum arată fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Meda a jucat într-un film alături de un actor celebru

Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, a postat o imagine de colecție cu fiica sa, Meda.
06.08.2021 | 08:40
Cum arata fiica lui Firicel din Las Fierbinti Meda a jucat intrun film alaturi de un actor celebru
Cum arată fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Meda a jucat într-un film alături de un actor celebru. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actorul din Las Fierbinți și-a ținut mereu familia departe de ochii curioșilor și postează foarte rar imagini. De ziua fiicei sale a făcut o excepție și le-a arătat fanilor cât de frumoasă este Meda.

Fetița a împlinit 12 ani și a jucat deja într-un film alături de un celebru actor de la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Cum arată fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Meda a jucat într-un film alături de un actor celebru

În ziua în care Meda a împlinit 12 ani, Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți a postat o imagine de colecție. Acesta s-a fotografiat alături de fiica sa și le-a arătat și fanilor cât de mult îi seamănă aceasta. Fata a moștenit și pasiunea tatălui său pentru actorie.

În 2017, când avea 6 ani, aceasta a jucat în pelicula “Vânătorul de spirite”, alături de Armand Assante.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani fata lu tata. Când au trecut 12 ani?”, a scris actorul pe contul de socializare.

Toma și fiica sa, Meda
Toma și fiica sa, Meda

Actorul mai are și un fiu, Nicodim, în vârstă de 14 ani. Și acesta a jucat într-un film, “Comoara”, alături de părinții săi.

Ce meserie a avut Toma Cuzin înainte de a deveni actor

Înainte de a deveni actor, Toma a ajut tot felul de joburi. El spune că această experiență îl ajută acum în carieră.

ADVERTISEMENT

“Am fost dansator la «Doina Gorjului», miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator.

M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin”, spunea Firicel într-un interviu pentru Adevărul.

ADVERTISEMENT

Actorul a cunoscut-o pe Cristina, cea care avea să-i devină soție, pe vremea când avea 16 ani. Acesta a cunoscut-o pe malul unui lac și a povestit că trei ani nu a mai văzut nimic “în fața ochilor”. Acesta recunoaște că ea este femeia care l-a ajutat foarte mult în viață. Atunci când s-au cunoscut Toma era minier, iar Cristina provenea dintr-o familie de intelectuali.

“Eu eram miner și intrasem într-o familie de artiști, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă…

Mama ei, fiind profesoară de Română și Franceză, chiar m-a învățat gramatică.

Mă hotărâsem să dau la Sport și mama ei m-a învățat să vorbesc, să scriu cât de cât corect și așa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie”, povestea actorul într-un interviu.

ADVERTISEMENT