Life

Cum arată fiica lui Florin Piersic jr. Sonia are acum 16 ani și îi seamănă leit actorului

Fiica lui Florin Piersic jr, Sonia Piersic, are acum 16 ani. Adolescenta îi seamnănă foarte bine tatălui său și este o fire care stă departe de lumina reflectoarelor.
18.07.2022 | 10:03
Cum arata fiica lui Florin Piersic jr Sonia are acum 16 ani si ii seamana leit actorului
Cum arată fiica lui Florin Piersic Jr. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Sonia Piersic este singura fiică a lui Florin Piersic jr. Tânăra are 16 ani și este o adolescentă de toată frumusețea. Ea a venit pe lume în fosta relație a tatălui ei cu Dorina Chiriac.

Cum arată singura fiică a lui Florin Piersic jr.

Sonia Piersic pare o fire rezervată de lumina reflectoarelor, în ciuda notorietății pe care o au atât tatăl său, dar mai ales bunicul ei. În mediul online sunt foarte rare imaginile cu tânăra și Florin Piersic jr.

ADVERTISEMENT
Sonia, fiica lui Florin Piersic jr
Sonia și tatăl ei, la restaurant. Sursa foto: captură youtube

 

Boala cu care se confruntă fiica lui Florin Piersic jr.

Deși este un copil inteligent, talentat și pasionat de desen, Sonia se confruntă cu o boală întâlnită la mulți români și pentru care nu există tratament. În cadrul unei emisiuni TV, Dorina Chiriac, mama ei, a vorbit despre cum se luptă fiica sa cu afecțiunea medicală.

”Sonia mea are 13 ani. Este o ființă extraordianară, e un talent ieșit din comun, are o zonă de excelență aparte, desenul. Este ființa pe care o admir cel mai mult, pentru că este foarte cinstită, deșteaptă și directă.

ADVERTISEMENT

Primele manifestări au început în primul ei an de viață. De atunci, am mers mai departe cu diverse alte tipuri de manifestări.” a spus Dorina Chiriac la emisiunea Neatza cu Răzvan si Dani.

Florin Piersic jr. și Dorina Chiriac au stat împreună patru ani. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi încă păstrează legătura și chiar se ajută la nevoie.

ADVERTISEMENT

De exemplu, în 2013, când Dorina Chiriac se afla în spital, Florin Piersic jr. a mers să o viziteze și i-a adus sacoșe cu mâncare. Dorina Chiriac a avut unele probleme de sănătate, legate de corzile vocale. Medicii i-au depistat chisturi.

Cu cine se iubște în prezent Florin Piersic jr. Actorul este tată a doi copii

În prezent, Florin Piersic jr. formează o căsnicie cu Andreea Cipcă, care este de profesie jurnalist. Andreea i-a dăruit un băiețel actorului, pe nume Sasha.

ADVERTISEMENT

Andreea Cipcă este cu 15 ani mai mică decât Florin Piersic jr și, deși pare că ambii formează o relație solidă, în 2015 au avut o perioadă în care au stat separați. Nu a durat însă mult până să apară împăcarea.

ADVERTISEMENT