Life

Cum arată fiica lui Ioan Gyuri Pascu. Cu ce se ocupă Ana Iarina la 25 de ani

Cum arată fiica lui Ioan Gyuri Pascu. Ana Iarina are 25 de ani și are multe talente: de la cântat la șah. Cu ce se ocupă aceasta.
17.12.2022 | 14:35
Cum arata fiica lui Ioan Gyuri Pascu Cu ce se ocupa Ana Iarina la 25 de ani
Cum arată fiica lui Ioan Gyuri Pascu. Ana Iarina are 25 de ani. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Ioan Gyuri Pascu. Ana Iarina este numele tinerei și are 25 de ani.

Cum arată fiica lui Ioan Gyuri Pascu. Ana Iarina are 25 de ani

Ioan Gyuri Pascu a avut o singură fiică, pe care a iubit-o extrem de mult. Totuși, regretatul actor nu ar fi fost de acord cu toate deciziile luate de fiica lui, mai ales în ceea ce privește cariera.

ADVERTISEMENT

Ana Iarina este o prezență foarte discretă în spațiul public. Aceasta a apărut foarte rar la evenimente, dar în trecut a decis să își încerce norocul la emisiunea Românii au talent de la Pro TV, la 19 ani.

Ana Iarina a cântat alături de trupa sa de la acea vreme, lucru care nu l-ar fi încântat neapărat pe tatăl ei, ce nu ar fi fost de acord ca ea să meargă la emisiune.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Gyuri
Fiica lui Gyuri. Foto Captură Pro TV

De altfel, Ioan Gyuri Pascu ar fi dorit ca fiica lui să abandoneze lumea muzicii sau chiar a teatrului, calea pe care a urmat-o el, pentru că Ana Iarina are un talent real la șah.

Ioan Gyuri Pascu mergea destul de des alături de fiica lui la diverse competiții pentru sportul minții și ar fi vrut ca ea să urmeze o carieră în domeniu.

ADVERTISEMENT

 „Aș prefera să fie o mare șahistă, decât artistă”, spune actorul, conform Click.

Ioan Gyuri Pascu a murit la 55 de ani

Ioan Gyuri Pascu a murit în anul 2016, la doar 55 de ani. Actorul a suferit un infarct care i-a pus capăt vieții.

Suferința lui Ioan Gyuri Pascu a început în anul 2010, când a divorțat de soția lui, Daniela Marin, după aproape 17 ani de căsătorie.

ADVERTISEMENT

În anul în care a divorțat, Ioan Gyuri Pascu a suferit și un atac vascular cerebral. Divorțul de soția lui l-a adus cu moralul la pământ și suferința și-a pus amprenta asupra sănătății sale. Șase ani mai târziu, Ioan Gyuri Pascu avea să moară.

ADVERTISEMENT