Life

Cum arată fiica lui Ioan Țiriac. Ioana are 21 de ani și trăiește la Monte Carlo

21.07.2020 | 16:23
Cum arata fiica lui Ioan Tiriac Ioana are 21 de ani si traieste la Monte Carlo
ADVERTISEMENT

Fiica lui Ion Țiriac, Ioana, a împlinit recent 21 de ani. Tânăra locuiește la Monte Carlo, alături de mama ei, ziarista Sophie Ayad, într-un apartament de lux, și este studentă la Facultatea de Jurnalism.

Cu ocazia împlinirii celor 21 de ani, Ioana a primit zeci de buchete cu flori de la familie, dar și de la admiratori. Are peste 10.000 de urmăritori pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Ioana, Sophie Ayad i-a mai dăruit un copil lui Ion Țirac, pe Karim Mihai, în vârstă de 24 de ani. Tânărul locuiește tot la Monte Carlo, alături de mama și sora lui.

Ioana, fiica lui Ion Țiriac, a împlinit 21 de ani

Singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, Ion Țiriac, are trei moştenitori: doi băieţi, Ion Ion și Karim Mihai, şi o fată, Ioana. Ultimii doi sunt rezultatul relației pe care fostul tenismen a avut-o cu ziarista de origine egipteană, Sophie Ayad.

ADVERTISEMENT
Ioana Țiriac
Ioana are 21 de ani și trăiește la Monte Carlo. sursă foro: Instagram

Chiar dacă se văd rar pentru că trăiesc la Monte Carlo, Ioana și Karim au o relație specială cu tatăl lor. În Monte Carlo, magnatul deţine 6 apartamente pe artera considerată cea mai luxoasă din lume, Avenue Grace Kelly, unde un metru pătrat construit costă şi 200.000 de euro.

Pe 19 iulie, Ioana, fiica lui Ion Țiriac, a împlinit 21 de ani. Tânăra a postat pe instastory imagini cu mesajele și atențiile primite de la familie și prieteni cu ocazia aniversării.

ADVERTISEMENT

Karim Mihai îi seamănă leit lui Ion Ţiriac. Acesta a venit în țară în 2012, la inaugurarea unui complex sportiv. Cei care nu îl știau pînă atunci, odată văzut, și-au dat seama că este moștenitorul lui miliardarului, pentru că semăbarea este izbitoare.

Karim Mihai este pasionat de fotbal. A încercat și cu tenisul, sportul în care tatăl lui a făcut istorie, dar nu s-a prins de el.

ADVERTISEMENT