Life

Cum arată fiica lui Laurențiu Duță. Lorena are 15 ani și este foarte sinceră cu tatăl ei. Ce i-a dezvăluit

Cum arată fiica lui Laurențiu Duță. Lorena are 15 ani și nu se ferește să îi spună adevărul tatălui ei faimos. Iată ce i-a mărturisit!
29.09.2022 | 15:32
Cum arata fiica lui Laurentiu Duta Lorena are 15 ani si este foarte sincera cu tatal ei Ce ia dezvaluit
Cum arată fiica lui Laurențiu Duță, Lorena. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cum arată fiica lui Laurențiu Duță. Lorena are 15 ani și nu se ferește să îi spună adevărul în față tatălui ei, inclusiv despre piesele sale.

Cum arată fiica lui Laurențiu Duță, Lorena

Laurențiu Duță și frumoasa lui soție, Ianula, au împreună o fiică. Lorena este bucuria celor doi, o tânără despre care tatăl ei are numai cuvinte de laudă, una dintre calitățile ei fiind chiar sinceritatea!

ADVERTISEMENT

Astfel, Laurențiu Duță a mărturisit că fiica lui nu se ferește să își dea cu părerea despre piesele sale, iar unul dintre momentele când a fost cel mai mândru a fost când Lorena i-a dezvăluit că îi place mult melodia Jumătatea mea mai bună, cântată cu Andra.

Mai mult, fiica lui Laurențiu Duță i-a spus că va avea succes cu siguranță cu acea piesă, apreciere pe care solistul a ținut-o aproape de inima sa.

ADVERTISEMENT

„Dar ceva din sound-ul melodiei noastre i-a atras atenţia Lorenei. Care a venit şi mi-a spus franc în faţă că sună foarte bine ce auzea atunci în premieră.

Mi-a şi spus că e foarte bun şi că, după părerea ei, vom da o nouă lovitură. Iar asta, desigur, mi-a plăcut. Cărui părinte nu-i face plăcere o apreciere venită din partea propriului copil?”, a spus artistul pentru Playtech.

ADVERTISEMENT
Cum arată fiica lui Laurențiu Duță, Lorena
Cum arată fiica lui Laurențiu Duță, Lorena. foto: Colaj fanatik

Ce îi place Lorenei, fiica lui Laurențiu Duță

Lorena a început o nouă etapă din viața sa, după cum a mărturisit Laurențiu Duță. Acum, aceasta are gusturi muzicale complet diferite.

Dacă înainte îi plăceau piesele de dragoste, acum este mai degrabă fană a rock-ului. Chiar dacă are voce, Lorena nu vrea să îi calce pe urme tatălui ei.

ADVERTISEMENT

Conform lui Laurențiu Duță, fiica lui vrea să fie avocată sau activistă.

„Acum, la vârsta asta, nu am auzit-o zicând ceva despre muzică. Mai degrabă se visează avocat sau activist. Nu mai e ca pe vremea mea. Eu m-am visat cântăreţ şi aşa a fost să fie!”, a mai povestit artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: