Life

Cum arată fiica lui Leonard Doroftei. Vanessa are 19 ani şi trăieşte în Canada

Cum arată Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei. Tânăra are 19 ani și urmează studiile în Canada, unde s-a mutat alături de familie.
18.10.2022 | 08:30
Cum arata fiica lui Leonard Doroftei Vanessa are 19 ani si traieste in Canada
Cum arată fiica lui Leonard Doroftei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Leonard Doroftei este mândru de fiica lui, Vanessa, în vârstă de 19 ani. Tânăra locuiește în Montreal, Canada, alături de tatăl său.

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, este o tânără superbă la 19 ani

Fostul mare pugilist a emigrat în Canada la presiunile familiei, după ce a avut probleme în afaceri. Cu toate că îi lipsește România, sportivul și familia lui s-au adaptat destul de repede la viața de peste hotare.

ADVERTISEMENT

Sportivul s-a retras din activitate în 2004, iar în Canada și-a deschis o sală de box pentru a-i pregăti pe cei pasionați de acest sport.

Leonard Doroftei duce o viață bună Canada, alături de soție și copii. Vanessa, fiica fostului pugilist, are 19 ani și s-a mutat și ea alături de părinți. Tânăra învață la un colegiu din Montreal și vrea să devină medic.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei luni, Vanessa și-a sărbătorit ziua de naștere, iar tatăl ei i-a transmis un mesaj cu această ocazie specială.

“La mulți ani Vani, oriunde am fi, sa știi ca te iubim și suntem mândri de tine!”, a scris Leonard Doroftei pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu fiica lui.

ADVERTISEMENT
Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei
Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik

Cu ceva timp în urmă, fostul pugilist a vorbit și despre ceilalți doi copii ai săi. Fiul cel mare, Adrian, are o carieră de succes în domeniul imobiliar, iar Alex s-a mutat și el în Canada după ce a terminat Facultatea de Fizică în România.

“Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi.

ADVERTISEMENT

Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie.”, a declarat Leonard Doroftei pentru GSP, la finalul anului trecut.

Cu ce se ocupă soția lui Leonard Doroftei în Canada

Monica, soția lui Leonard Doroftei, s-a angajat și ea în Canada, chiar dacă și-ar fi permis să stea acasă.

Sportivul a spus despre partenera sa de viață că lucrează la aeroport pentru a avea activitate, tot ea fiind cea care ține familia unită.

“Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită.”, a mai spus fostul pugilist pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: