News

Cum arată fiica lui Liviu Dragnea. Cu cine se iubeşte Alexandra de mai bine de 7 ani

06.01.2021 | 22:31
Cum arata fiica lui Liviu Dragnea Cu cine se iubeste Alexandra de mai bine de 7 ani
Cum arată fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra. Este iubita unui cântăreț din Republica Moldova Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe tatăl ei, Liviu Dragnea, îl cunoaște toată România, dar Alexandra este o fire foarte discretă și puțini știu cum arată. Tânăra este iubita unui cântăreț de peste Prut.

Alexandra Dragnea are 25 de ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Mațaev. Cei doi s-au cunoscut în 2013, pe când bărbatul concura la un show de talente, X factor.

ADVERTISEMENT

Fiica fostului lider PSD și a Bombonicăi Prodana este absolventă a Facultăţii de Limbi și Literaturi Străine și a locuit o vreme bună în Los Angeles, alături de partenerul de viață. Ei au revenit în România în 2019.

Cum arată fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra. Este iubita unui cântăreț din Republica Moldova

Alex Mațaev și Alexandra Dragnea
Alex Mațaev și Alexandra Dragnea
Sursa foto: Instagram

Alexandra Dragnea este absentă pe rețelele de socializare, dar imagini cu ea apar pe contul iubitului acesteia. Tânăra îi servește drept muză și a apărut și într-un videoclip al artistului.

ADVERTISEMENT

„Alexandra a venit ca susținătoare, special pentru mine. A venit în culise, m-a văzut și i-a plăcut. A fost dragoste la prima vedere, dar nu credeam că avem șanse să fim împreună… Știam dinainte că trebuie să vină o fată, dar nu știam cine e”, a povestit la un punct solistul din Republica Moldova cu privire la debuturile relației dintre cei doi, scrie Cancan.

Alex Mațaev și Alexandra Dragnea
Alex Mațaev și Alexandra Dragnea
Sursa foto: Instagram

Cu șase ani în urmă, fiica lui Liviu Dragnea i-a pus la dispoziție iubitului ei un domeniu aparținând fostului politician pentru filmarea clipului piesei „Cu capul în nori”, unde o putem vedea și pe ea.

ADVERTISEMENT

Alex Mațaev nu a reușit să se impună pe piața muzicală din România și a plecat în America, unde a locuit o vreme alături de fata politicianului aflat acum în spatele gratiilor. Anul trecut, cei doi au revenit în țară.

Fostul lider PSD are doi copii, Valentin si Alexandra Maria. Ambii au primit interdicție de a intra pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, după ce tatăl lor a fost găsit vinovat de fapte de corupție.

ADVERTISEMENT

Astfel, din 2019, cuplul format din cântărețul de peste Prut și Alexandra Dragnea a rămas pe teritoriul țării noastre. Perechea formată de ei este una solidă și nu au ieșit la iveală scandaluri de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT