Life

Cum arată fiica lui Liviu Dragnea, la mai bine de un an de la căsătoria cu Alex Mațaev. Alexandra s-a schimbat mult

Cum arată fiica lui Liviu Dragnea, la mai bine de un an de când s-a căsătorit cu Alex Mațaev. Alexandra Dragnea s-a schimbat mult în ultima perioadă.
31.01.2022 | 13:49
Cum arata fiica lui Liviu Dragnea la mai bine de un an de la casatoria cu Alex Mataev Alexandra sa schimbat mult
Cum arată fiica lui Liviu Dragnea, la mai bine de un an de când s-a căsătorit cu Alex Mațaev. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit cu iubitul ei, Alex Mațaev, în anul 2020, atunci când fostul lider PSD încă se afla în spatele gratiilor.

Alexandra Dragnea a fost surprinsă recent alături de partenerul ei de viață. Cei doi se aflau într-o benzinărie, după ce mașina le-a fost avariată de un alt conducător auto.

ADVERTISEMENT

Din imaginile surprinse de spynews.ro, se poate observa cât de mult s-a transformat fiica politicianului de când este căsătorită.

Cum arată fiica lui Liviu Dragnea, la mai bine de un an de când s-a căsătorit cu Alex Mațaev

După căsătoria cu Alex Mațaev, fiica lui Liviu Dragnea a trecut printr-o transformare. Tânăra pare că a luat în greutate, însă arată bine și destul de relaxată cu noul look.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și partenerul ei de viață a trecut printr-o schimbare. Fostul concurent de la X Factor România a fost surprins purtând un hanorac larg, cu părul lung prins într-un coc, la spate.

Cei doi soți au fost surprinși în parcarea unei benzinării, după ce bolidul le-a fost avariat. Alex Mațaev a coborât din mașină și a discutat cu șoferul care le-a lovit bolidul.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a intervenit și Alexandra Dragnea, care a semnat niște acte, semn că totul a fost rezolvat pe cale amiabilă.

Alexandra s-a căsătorit în secret

Fiica fostului lider PSD s-a căsătorit cu partenerul ei în secret, după o relație de opt ani. Alex Mațaev este singurul iubit pe care tânăra l-a avut vreodată și este foarte fericită alături de el, motiv pentru care au ale să-și unească destinele.

ADVERTISEMENT

Au ales să aibă o nuntă discretă, fără prea mulți invitați. Liviu Dragnea a lipsit de la nunta fiicei sale, din moment ce încă se afla după gratii în perioada respectivă.

Alexandra și Alex Mațaev au făcut cununia civilă în 2020, iar în 2021 a urmat petrecerea de nuntă, însă și aceasta a fost una discretă. Cei doi sunt foarte discreți în legătură cu relația lor și nu au activitate nici pe rețelele de socializare.

Invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Liviu Dragnea a vorbit despre relația fiicei sale cu Alex. Politicianul a fost de acord cu nunta și se bucură foarte mult pentru Alexandra.

“Atât de tare m-am opus relației fiicei mele cu Alex încât am fost de acord să se și căsătorească. Ei sunt căsătoriți.

Fiica mea este căsătorită, Alex îmi este deja ginere de un an și ceva. Atât el cât și soția lui Ștefan, sunt niște copii foarte buni.

S-au căsătorit când eu eram la închisoare. Au venit înainte, au întrebat iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo., a dezvăluit Liviu Dragnea la Kanal D, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT