Life

Cum arată fiica Oanei Cuzino. Naomi are 18 ani și se pregătește de o carieră în psihologie

21.07.2020 | 20:18
Cum arata fiica Oanei Cuzino Naomi are 18 ani si se pregateste de o cariera in psihologie
Cum arată fiica Oanei Cuzino. Naomi are 18 ani și se pregătește de o carieră în psihologie sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Cuzino are cu ce se mândri. Fiica ei Naomi a ajuns la vârsta majoratului și se pregătește pentru o carieră în psihologie. Cele două seamănă ca două picături de apă.

Oana Cuzino este medic, jurnalist, om de televiziune, dar este și mamă, iar asta o face cu adevărat fericită. Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei.

ADVERTISEMENT

Naomi îi seamăna foarte mult, dar profesional, a ales un alt drum.“Versiunea mea mult mai îmbunătăţită”, a recunoscut Oana Cuzino.

Fiica Oanei Cuzino a împlinit 18 ani. Cum arată Naomi

Copilul este cartea de vizită a oricărui părinte, nu degeaba se spune că cei șapte ani de acasă sunt importanți în viață și te etichetează la maturitate. Naomi este mândria Oanei Cuzino.

ADVERTISEMENT
Oana Cuzino, Naomi
Naomi are 18 ani și se pregătește de o carieră în psihologie. sursă foto: unica.ro

“Suntem asemănătoare și diferite, iar ea clar este versiunea mea mult îmbunătățită din foarte multe puncte de vedere, și asta mă face să mă simt mândră și fericită.

Nu, noi două, mereu, am discutat înainte de a ajunge într-o etapă fiziologică nouă: ce i se poate întâmpla ei sau prietenilor, colegelor și cred că asta a ajutat-o să se detașeze mai mult și să fie mai analitică și pru- dentă, așa că nu am trecut prin nicio sinusoidă în relație.

ADVERTISEMENT

Ne înțelegem minunat, este un copil de o bunătate rară, foarte serioasă, respectuoasă și conștiincioasă, nu a fost niciodată cazul de a o împinge de la spate la școală, fiindcă este ambițioasă și are planuri academice mari, pe care i le susțin”, a declarat Oana Cuzino pentru viva.ro.

Naomi este atrasă de psihologie și își dorește o carieră în acest sens. Cât despre celebritatea mamei, adolescenta se amuză de fiecare dată când Oana Cuzino este recunoscută pe stradă și oprită pentru întrebări sau diverse comentarii.

ADVERTISEMENT

“Şi-a propus să studieze Psihologia și mă bucur că are șansa să studieze lucruri minunate, la un nivel științific avansat, și să pună bazele unei cariere solide.

Urmează o perioadă minunată de independență, tinerețe, energie, în toate planurile! Îmi amintesc cu plăcere că am trecut și eu cu mult entuziasm prin această perioadă de timp și îmi doresc ca ea să o valorifice și mai mult și să se bucure din plin!“, a completat Oana Cuzino.

ADVERTISEMENT