ADVERTISEMENT
Life

Cum arată fiul lui Celine Dion. Este și el un cunoscut artist – Foto

Autor: Dan Suta | 21.05.2020 | 17:45
Cum arată fiul lui Celine Dion. Este și el un cunoscut artist - Foto
Celine Dion are un fiu care activează și el în muzică. Sursa foto: Instagram

Pe Celine Dion o cunoaște toată lumea și, culmea, și pe băiatul ei! Puțini știau că artista care ar trebui să ajungă la un concert în România în luna iunie 2020 este mama celebrului rapper Big Tip.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Celine Dion este și el cântăreț

Tânărul de 19 ani este, ce-i drept, la început de drum în industria muzicală, însă e destul de cunoscut pentru un novice în zona rap și cu siguranță promite.

Băiatul a ales acest nume de scenă tocmai pentru a nu duce greutatea numelui mamei sale pe umeri, căci toată lumea l-ar arăta cu degetul și i-ar spune că este ”fiul lui”, iar tipul vrea să urce pe propriile sale merite și să nu profite de celebritatea mamei sale.

I-a ascuns mamei sale debutul în muzică

Rene-Charles Dion, pe numele său din buletin, a înregistrat în secrete primele sale melodii, nedorind să îi spună nici măcar mamei sale că vrea să facă, la fel ca ea, muzică.

ADVERTISEMENT

Primele piese le-a înregistrat, culmea, chiar în garajul locuinței lor din Las Vegas, celebra cântăreață neavând habar ce meșterea băiatul ei de multe ori în taină plus că ea este în general destul de ocupată, deci i-a scăpat asta.

Charles i-a spus mamei sale marele secret abia când a reușit să vină cu o performanță notabilă, atunci când a ajuns pe locul în chart-urile din Canada.

„Sunt atât de mândră de felul cum îţi construieşti drumul în viaţă. Continuă să fii puternic, pasionat şi înţelept pe măsură ce îţi urmăreşti visele. Fericirea ta e şi fericirea mea. Te iubesc atât de mult, dragul meu fiu”, a fost mesajul lui Celine într-o postare pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Rene este băiatul pe care Celine Dion l-a conceput cu Renee Angelil, cel de care cântăreața s-a despărțit cu o imensă durere în anul 2016. Vedeta mai are doi gemeni, pe Eddy și Nelson.

View this post on Instagram

#bbmas2017

A post shared by René-Charles Angélil (@bigtipmusic) on

View this post on Instagram

“Never Stop” Link in bio.

A post shared by René-Charles Angélil (@bigtipmusic) on

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT