Life

Cum arată fiul lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Ce pasiuni are tânărul

05.05.2021 | 11:40
Cum arata fiul lui Daniel Pavel prezentatorul Survivor Romania Ce pasiuni are tanarul
Cum arată fiul lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Ce pasiuni are tânărul. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul reality show-ului Survivor România, are un fiu în vârstă de 16 ani, de care este foarte apropiat, însă nu l-a expus pe rețelele de socializare. Fanii vedetei Kanal D se întreabă cum arată unicul său copil. 

Prezentatorul TV susține că și băiatul său, Antoniu, a moștenit pasiunea lui pentru mișcare și practică mai multe sporturi, cum ar fi înotul, schiatul sau patinajul. În plus, tânărul este și foarte inteligent, vorbind trei limbi străine, engleza, franceza și germana.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu recent, Dan Pavel a mărturisit că îi este foarte de dor de iubita lui și de fiul său, care locuiește la Viena, alături de mama lui. Anul acesta, Paștele l-a petrecut în Republica Dominicană, împreună cu Faimoșii, Războinicii și cu ecchipa Kanal D.

Cum arată fiul lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România

Toată lumea îl știe pe Daniel Pavel, mai ales după ce acesta a devenit prezentatorul show-ului Survivor România. Puțini știu cum arată fiul său de 16 ani, de care este foarte mândru. Cei doi au o relație foarte bună și împărtășesc aceeași pasiune pentru sport.

ADVERTISEMENT

„Este elev al Liceului Francez de la Viena și, împreună cu mama lui, cu care avem o relație cordială pentru beneficiul maxim al băiatului, l-am dat la sport de mic. Spre deosebire de mine, știe să schieze și să patineze. Dar tot sporturile de apă sunt pe locul întâi, și aici cred că l-am influențat și eu.

A venit în Austria, cu mama lui, prin transfer de la Liceul Francez de la București, pe care îl urma, la scurtă vreme după ce am ajuns eu la Viena. Vorbitor de germană, franceză și engleză, pe lângă română, am considerat că Viena s-a așezat foarte bine pentru el.

ADVERTISEMENT

Oricum ar fi studiat într-un astfel de oraș la facultate. Ce este foarte interesant este că bate în el o inimă de român sadea, valah autentic, și sunt convins că va trăi de la un moment încolo în spațiul românesc, aducând cu el experiența internațională”, a declarat Daniel Pavel, în cadrul unui interviu pentru VIVA.

Daniel Pavel, alături de fiul lui
Daniel Pavel, alături de fiul lui. Sursa foto: viva.ro

Daniel Pavel simte lipsa celor dragi

Recent, prezentatorul a recunoscut că îi este foarte dor de persoanele dragi, în special de iubită și de fiul lui. Dan Pavel este de patru luni în Republica Dominicană, așa că lipsa celor apropiați este și mai apăsătoare, mai ales că a fost Paștele.

ADVERTISEMENT

„Te arde carnea şi sufletul de dor, ce să mai. De iubita şi de băiatul meu, alături de mama lui. Ei stau în afara ţării, la Viena, unde apucasem să ajung pentru un proiect media, derulat în ultimii 5 ani.

Îmi e foarte dor de România, în care piloni ai dorului sunt tatăl meu, pe care nu l-am vazut de 1 an deja, din pricina pandemiei şi are 80 de ani, de fratele şi de sora mea, cumnatul şi de nepoţii mei, 4 la număr”, a declarat Dan Pavel pentru click.ro.

ADVERTISEMENT