Life

Cum arată fiul Mariei Constantin de la Survivor România 2023. Codrin a rămas în grija tatălui

Cu cine seamănă băiatul Mariei Constantin de la Survivor România 2023. Codrin e crescut de bunicii paterni, în județul Gorj.
10.01.2023 | 22:25
Cum arata fiul Mariei Constantin de la Survivor Romania 2023 Codrin a ramas in grija tatalui
Cu cine seamănă băiatul Mariei Constantin de la Survivor România 2023. Codrin e crescut de bunicii paterni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată fiul Faimoasei din Republica Dominicană care a fost căsătorită până în prezent de două ori. Adolescentul care a împlinit 13 ani în septembrie 2022 a rămas în grija tatălui, în casa în care a venit pe lume.

Cu cine seamănă băiatul Mariei Constantin de la Survivor România 2023. Codrin e crescut de bunicii paterni

Maria Constantin este tare mândră de fiul său, Codrin, care este rodul iubirii cu Ciprian Tapotă, primul ei soț. Băiatul seamănă foarte mult cu celebra sa mamă de la care a moștenit culoarea ochilor și zâmbetul.

ADVERTISEMENT

Faimoasa de la Survivor România are o relație foarte bună cu adolescentul, în ciuda faptului că este crescut de fostul partener de viață de care a divorțat după o relație de câțiva ani. Fiul vedetei a rămas în grija tatălui.

Băiatul locuiește în comuna Lelești din județul Gorj, însă este vizitat de cântăreața de muzică populară destul de des. De altfel, frumoasa blondină vorbește foarte des de copil și postează imagini cu el pe social media.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a precizat că a primit binecuvântarea lui Codrin pentru a pleca în Republica Dominicană. Maria Constantin este pregătită să lupte și să ajungă cât mai departe în competiția sportivă difuzată la Pro TV.

Maria Constantin și fiul său, Codrin
Maria Constantin și fiul său, Codrin. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Maria Constantin, despre decizia ”renunțării” la fiul său

Maria Constantin a fost nevoită să renunțe la custodia lui Codrin din cauza problemelor de ordin financiar. Faimoasa de la Survivor România 2023 avea un salariu mic în perioada în care făcea parte din ansamblu.

ADVERTISEMENT

I-a fost foarte greu să stea departe de fiul său, mai ales că a pierdut foarte multe momente importante din viața lui, dar spune că s-a gândit numai la binele acestuia.

„Eu trebuia să merg să fac bani cumva, că nu aveam o situație financiară foarte bună în acel moment, chiar dacă eram angajată la un ansamblu de renume. Vă spun sincer că era salariul minim pe economie.

ADVERTISEMENT

Nu aș fi putut să supraviețuiesc doar din acel salariu. M-am gândit la binele copilului, unde îi este cel mai bine”, a declarat Maria Constantin în emisiunea Teo Show de la Kanal D, notează avantaje.ro.

ADVERTISEMENT