Life

Cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz. Barbu are 20 de ani și locuiește în Elveția

Cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz. Barbu este fiul din căsătoria anterioară a soțului vedetei, regizorul Radu Dragomir. Acesta locuiește în Elveția.
01.08.2022 | 15:30
Cum arata fiul vitreg al Danei Rogoz Barbu are 20 de ani si locuieste in Elvetia
Cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz. Actrița se iubește cu regizorul Radu Dragomir de 18 ani, care are un fiu din relația anterioară.

Cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz

Dana Rogoz este căsătorită cu soțul ei de 10 ani și înainte de a fi cu aceasta, Radu Dragomir era căsătorit cu Ozana Oancea.  Din acea relație, actualul partener de viață al Danei Rogoz are un fiu în vârstă de 20 de ani, pe nume Barbu.

ADVERTISEMENT

Barbu Dragomir este la studii în străinătate, mai precis în Elveția, unde urmează cursurile unei facultăți de management, după cum mărturisește actrița.

Dana Rogoz spunea că se înțelege foarte bine cu fiul soțului ei și, mai mult decât atât, aceasta a postat imagini din vacanță alături de acesta deoarece și Barbu se află în concediu în Bali alături de tatăl lui, soția acestuia și de copii celor doi.

ADVERTISEMENT

„Foarte bine mă înțeleg cu el. Acum este la studii în străinătate. În Elveția, la o Facultate de Management de stat”, spunea Dana Rogoz  în podcastul „Acasă la Măruță”.

De altfel, Dana Rogoz a vorbit și despre neplăcerile pe care l-a avut în vacanță în Bali, deoarece fiul ei a început să se simtă rău.

ADVERTISEMENT
Dana Rogoz și fiul ei vitreg
Cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz. Foto Facebook

Dana Rogoz, declarațiile despre relația cu un bărbat mai în vârstă

Când și-au început relația, ea avea doar 19 ani, iar el 37. Acest lucru nu i-a împiedicat pe vedetă și pe soțul ei să se iubească.

Mai bine de 18 ani mai târziu, Dana Rogoz și soțul ei încă sunt împreună și au doi copii. Totuși, Dana Rogoz a mărturisit că i-a fost greu la început din cauza criticilor constante.

ADVERTISEMENT

Mai mult, soția de la acea vreme a regizorului o acuza pe Dana Rogoz că le-a distrus familia.

De altfel, Dana Rogoz are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său, căruia spune că îi datorează multe lucruri, inclusiv o parte din omul care a devenit.

„Tot ce fac și în profesie și alegerile pe care le-am făcut în viață și valorile pe care le am, lucrurile care îmi plac și ma pasionează, le-am cultivat împreună cu el.

Dacă n-aș fi fost lângă el, n-aș fi fost un om de care să-mi placă așa cum îmi place acum. Cele mai bune lucruri ale mele sunt construite împreună cu el”, a afirmat Dana Rogoz.

ADVERTISEMENT
Tags: