Life

Cum arată fosta nevastă a lui Răzvan Simion, la șapte ani de la divorț. Diana este în culmea fericirii în brațele noului soț

Cum arată fosta nevastă a lui Răzvan Simion. Au trecut șapte ani de când acesta și matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani și-au spus adio. Diana Simion emană fericire din brațele actualului soț!
12.08.2022 | 18:33
Cum arata fosta nevasta a lui Razvan Simion la sapte ani de la divort Diana este in culmea fericirii in bratele noului sot
Cum arată fosta nevastă a lui Răzvan Simion, Diana. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion, la șapte ani de la divorț. Diana Simion-Biță este în culmea fericirii în brațele noului său iubit.

Cum arată fosta nevastă a lui Răzvan Simion, Diana

Diana Simion-Biță este actualul nume al fostei neveste a lui Răzvan Simion, care a decis să își păstreze și numele fostului soț, dar l-a preluat și pe cel al actualului.

ADVERTISEMENT

Diana Simion-Biță se bucură de vară și de zilele libere. Aceasta a postat o imagine alături de soțul ei, omul de afaceri timișorean Radu Biță, în care se vede cât de fericiți sunt.

Cei doi se privesc intens unul pe altul și au ținute de vacanță. Aceștia au ales ca destinație o locație din România, din Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Răzvan Simion a îmbrăcat un costum de baie de culoare roșie și s-a acoperit cu o haine tot de aceeași culoare, în timp ce soțul ei a ales o cămașă în dungi și o pereche de pantaloni scurți pentru acest eveniment.

Răzvan Simion și Diana Simion-Biță s-au despărțit. Ce acuzații făcea fosta lui nevastă

Au trecut șapte ani de la divorțul de Răzvan Simion, iar Diana Simion-Biță și-a găsit fericirea în brațele lui Radu Biță, cu care se cunoaște de mai bine de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Aceștia s-au căsătorit anul trecut, la șase ani de la divorțul dintre prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și Diana Simion. Aceștia au recunoscut public că sunt împreună abia în 2019, iar în 2020 s-au logodit. Nunta a avut loc în toamna lui 2021.

Răzvan Simion și soția lui s-au despărțit cu scandal, Diana Simion făcând la acel moment acuzații la adresa Lidiei Buble, despre care spunea că le-a stricat familia.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au cunoscut când acesta era căsătorit și au avut o relație de cinci ani împreună.

”Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viață mea, copiii mei.

De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noștri, este să o luăm pe cărări separate.

Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viață noastră din spatele micului ecran și până în acest moment”, anunța Răzvan Simion despărțirea lor.

ADVERTISEMENT