Life

Cum arată fosta soție a lui Bebe Cotimanis, după ce a fost părăsită pentru amantă. Florina Mărcuță a luat calea bisericii

22.03.2021 | 12:52
Cum arata fosta sotie a lui Bebe Cotimanis dupa ce a fost parasita pentru amanta Florina Marcuta a luat calea bisericii
Cum arată fosta soție a lui Bebe Cotimanis, după ce a fost părăsită pentru amantă. Florina Mărcuță a luat calea bisericii. Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Florina Mărcuță a fost părăsită de Bebe Cotimanis după 17 ani de relație și 4 de căsnicie după ce a descoperit că actorul are o amantă mult mai tânără. Femeia s-a schimbat radical și pare că a luat calea Bisericii și a credinței. 

Make-up-artist de profesie, fosta soție a celui care a fost o vreme jurat la „Românii au talent”, nu și-a refăcut viața sentimentală, concentrându-se numai pe creșterea și educarea fiului său, Matei. În plus, femeia a fost surprinsă la o mănăstire zilele trecute unde a mers să se reculeagă.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viață a lui Bebe Cotimanis a avut un șoc când a văzut imaginile în care actorul era cu o altă femeie, nimeni alta decât colega sa de scenă, Iulia Dumitru, cu care a jucat acum ceva vreme în piesa de teatru „Old Love”.

Fosta soție a lui Bebe Cotimanis, mai aproape de credință. Ce face acum Florina Mărcuță

Potrivit ciao.ro, Florina Mărcuță a fost surprinsă duminică, 21 martie 2021, ieșind de la o mănăstire, imediat după încheierea slujbei. Îmbrăcată cu o fustă și o haină lungă, potrivită sezonul acesta, fosta soție a lui Bebe Cotimanis a părut mult mai relaxată.

ADVERTISEMENT

Mănăstirea are din dotare un spațiu verde destul de mare, dar și un lac unde credincioșii se pot reculege după slujbă, cel mai probabil artista fiind mult mai atentă la credință și la starea sa interioară după ce a fost părăsită de soț pentru amantă.

Florina Mărcuță, fosta soție a actorului Bebe Cotimanis
Florina Mărcuță, fosta soție a actorului Bebe Cotimanis. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

„Eu consider că pasul nostru a fost făcut demult, noi suntem o familie. Însă acum pot spune că a fost o coacere spirituală. Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei și el ne-a îndemnat să facem pasul.

ADVERTISEMENT

Noi suntem foarte apropiați, acum vom fi și mai apropiați. Eu nu am avut niciodată o relație atât de lungă cu o femeie”, declara Bebe Cotimanis după nunta cu cea de-a doua soție, care a avut loc la Vatra Dornei în vara lui 2014.

Din păcate, lucrurile s-au schimbat radical între actor și partenera sa de viață din moment ce a călcat strâmb. Fostul jurat de la Pro TV s-a îndrăgostit de o femeie cu care a ajuns să locuiască în aceeași casă în cele din urmă, lăsând în spate mariajul cu Florina Mărcuță.

ADVERTISEMENT

„A fost un șoc pentru mine să văd acele fotografii și filmulețul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soțul meu și tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic”, spunea Florina Mărcuță în urmă cu ceva timp într-un interviu.

ADVERTISEMENT
Tags: