Life

Cum arată fosta soție a lui Florin Piersic. Anna Szeles se menține tânără la 77 de ani

10.06.2020 | 09:02
Cum arata fosta sotie a lui Florin Piersic Anna Szeles se mentine tanara la 77 de ani
Cum arată fosta soție a lui Florin Piersic. Anna Szeles se menține tânără la 77 de ani. Sursa foto: bzi.ro
ADVERTISEMENT

Anna Széles, fosta soție a lui Florin Piersic, arată senzațional la vârsta de 77 de ani fiind văzută recent alături de fiul său, Daniel, la o terasă din Budapesta unde locuiește de mai bine de 30 de ani. Fosta actriță a venit pentru ultima oară în România în anul 2018 când a primit premiul pentru întreaga carieră, în cadrul TIFF de la Cluj-Napoca.

Fosta soție a lui Florin Piersic, Anna Széles, tânără și frumoasă la 77 de ani

Actrița maghiară Anna Széles, cea de-a doua soție a lui Florin Piersic, și-a revăzut recent fiul după mai bine de 3 luni de carantină. Fosta soție a celebrului actor român arată senzațional, în ciuda faptului că în luna august va împlini frumoasa vârstă de 78 de ani.

ADVERTISEMENT

Femeia de care Florin Piersic avea să se îndrăgostească într-un autobuz arată impecabil și se menține în formă, lucru dovedit de o imagine în care apare la o terasă alături de Daniel, băiatul pe care-l are din căsnicia cu actorul. Anna Széles a putut fi văzută la o terasă din Budapesta, fiul ei venind special de la Viena pentru a o vizita.

„După ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la București. Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici”, mărturisea Anna Szeles despre relația cu Florin Piersic, informează bzi.ro.

ADVERTISEMENT
Actrița Anna Széles și fiul ei Daniel, la o terasă
Cum arată fosta soție a lui Florin Piersic, actrița Anna Széles, la vârsta de 77 de ani. Sursa foto: wowbiz.ro

Fiul lui Florin Piersic, Daniel, la rândul său tată a doi băieți

Daniel, fiul renumitului și carismaticului actor Florin Piersic, lucrează pentru o firmă din domeniul comerțului exterior și relațiilor internaționale, fiind căsătorit și totodată, părinte a doi băieți, Mark și Robert.

Daniel este însurat cu o unguroaică pe nume Lisann pe care a cunoscut-o la Budapesta acolo unde a locuit cu mama sa după divorțul acesteia de Florin Piersic, despărțire care a avut loc în 1985.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Florin Piersic a avut zilele trecute motiv de sărbătoare deoarece în sânul familiei, mezinul Robert împlinind 9 ani. Potrivit wowbiz.ro, nepotul celebrului actor român a primit un tort cu personaje din jocuri și desene animate, petrecându-și ziua de naștere pe terasa casei din Viena în care locuiesc.

Aceștia nu sunt singurii nepoți ai lui Florin Piersic, la rândul său Florin Piersic Jr. având o fată și un băiat. Primul copil al lui Florin Piersic a venit pe lume în timpul căsniciei tot cu o artistă, cu nimeni alta decât actrița Tatiana Iekel pe care a cunoscut-o la Paris, relația lor amoroasă durând numai 2 ani.

ADVERTISEMENT

Tatiana Iekel, actriţă a Teatrului Mic din Bucureşti, s-a stins din viaţă la vârsta de 84 de ani, în urmă cu 3 ani. În prezent, Florin Piersic este căsătorit cu Anna Torok, o contabilă pe care a cunoscut-o în avion. Sunt împreună din anul 1986, locuind de ceva vreme la Cluj-Napoca.

 

 

ADVERTISEMENT