ADVERTISEMENT
Life

Cum arată fosta soție a lui Florin Piersic. Anna Szeles se menține tânără la 77 de ani

Autor: Alexa Serdan | 10.06.2020 | 09:02
Cum arată fosta soție a lui Florin Piersic. Anna Szeles se menține tânără la 77 de ani
Cum arată fosta soție a lui Florin Piersic. Anna Szeles se menține tânără la 77 de ani. Sursa foto: bzi.ro

Anna Széles, fosta soție a lui Florin Piersic, arată senzațional la vârsta de 77 de ani fiind văzută recent alături de fiul său, Daniel, la o terasă din Budapesta unde locuiește de mai bine de 30 de ani. Fosta actriță a venit pentru ultima oară în România în anul 2018 când a primit premiul pentru întreaga carieră, în cadrul TIFF de la Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Florin Piersic, Anna Széles, tânără și frumoasă la 77 de ani

Actrița maghiară Anna Széles, cea de-a doua soție a lui Florin Piersic, și-a revăzut recent fiul după mai bine de 3 luni de carantină. Fosta soție a celebrului actor român arată senzațional, în ciuda faptului că în luna august va împlini frumoasa vârstă de 78 de ani.

Femeia de care Florin Piersic avea să se îndrăgostească într-un autobuz arată impecabil și se menține în formă, lucru dovedit de o imagine în care apare la o terasă alături de Daniel, băiatul pe care-l are din căsnicia cu actorul. Anna Széles a putut fi văzută la o terasă din Budapesta, fiul ei venind special de la Viena pentru a o vizita.

ADVERTISEMENT

„După ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la București. Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici”, mărturisea Anna Szeles despre relația cu Florin Piersic, informează bzi.ro.

Actrița Anna Széles și fiul ei Daniel, la o terasă
Cum arată fosta soție a lui Florin Piersic, actrița Anna Széles, la vârsta de 77 de ani. Sursa foto: wowbiz.ro

Fiul lui Florin Piersic, Daniel, la rândul său tată a doi băieți

Daniel, fiul renumitului și carismaticului actor Florin Piersic, lucrează pentru o firmă din domeniul comerțului exterior și relațiilor internaționale, fiind căsătorit și totodată, părinte a doi băieți, Mark și Robert.

ADVERTISEMENT

Daniel este însurat cu o unguroaică pe nume Lisann pe care a cunoscut-o la Budapesta acolo unde a locuit cu mama sa după divorțul acesteia de Florin Piersic, despărțire care a avut loc în 1985.

Fosta soție a lui Florin Piersic a avut zilele trecute motiv de sărbătoare deoarece în sânul familiei, mezinul Robert împlinind 9 ani. Potrivit wowbiz.ro, nepotul celebrului actor român a primit un tort cu personaje din jocuri și desene animate, petrecându-și ziua de naștere pe terasa casei din Viena în care locuiesc.

ADVERTISEMENT

Aceștia nu sunt singurii nepoți ai lui Florin Piersic, la rândul său Florin Piersic Jr. având o fată și un băiat. Primul copil al lui Florin Piersic a venit pe lume în timpul căsniciei tot cu o artistă, cu nimeni alta decât actrița Tatiana Iekel pe care a cunoscut-o la Paris, relația lor amoroasă durând numai 2 ani.

Tatiana Iekel, actriţă a Teatrului Mic din Bucureşti, s-a stins din viaţă la vârsta de 84 de ani, în urmă cu 3 ani. În prezent, Florin Piersic este căsătorit cu Anna Torok, o contabilă pe care a cunoscut-o în avion. Sunt împreună din anul 1986, locuind de ceva vreme la Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!