Life

Cum arată fosta soție a lui Mădălin Ionescu, la 46 de ani. Mihaela Coșerariu s-a schimbat radical

Cum arată fosta soție a lui Mădălin Ionescu, la 46 de ani. Mihaela Coșerariu s-a schimbat radical după divoțul de jurnalist.
30.09.2022 | 19:24
Cum arata fosta sotie a lui Madalin Ionescu la 46 de ani Mihaela Coserariu sa schimbat radical
Cum arată fosta soție a lui Mădălin Ionescu, la 46 de ani. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu, Mihaela Coșerariu, s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului, iar acum are 46 de ani și este de nerecunoscut. Bruneta este schimbată radical și arată impecabil.

Cum arată fosta soție a lui Mădălin Ionescu, la 46 de ani

Mihaela Coșerariu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini în ipostaze provocatoare.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viață a jurnalistului este schimbată radical față de perioada în care apărea alături de acesta. Cei doi au fost căsătoriți până în 2010.

Bruneta arată foarte bine la 46 de ani și are o siluetă de invidiat, motiv pentru care nu ezită să se fotografieze în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Se pare că Mihaela Coșerariu are un stil de viață sănătos, lucru care este vizibil și în imaginile pe care le postează.

Mihaela Coșerariu, fosta lui Mădălin Ionescu
Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, arată impecabil la 46 de ani. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik

După ce a divorțat de Mădălin Ionescu, cu mai bine de 12 ani în urmă, Mihaela Coșerariu a decis să se ocupe de studii.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a înscris la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din București, după care a lucrat în domeniul PR.

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au avut o căsnicie de aproape 14 ani. Împreună au doi copii, Ștefania și Filip, care sunt în grija jurnalistului și a actualei soții, Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT

De ce au divorțat Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu

În 2020, după divorțul de Mihaela Coșerariu, Mădălin Ionescu a explicat care au fost motivele rupturii. Deși i-a fost greu să vorbească despre acest subiect, jurnalistul a decis să o facă din respect pentru publicul său, cu acordul fostei partenere.

Cei doi au divorțat pe cale amiabilă, iar soțul Cristinei Șișcanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții.

“Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi.

Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare

În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea.

Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum.”, spunea Mădălin Ionescu în 2010, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Se pare că Mihaela Coșerariu nu și-a refăcut viața după divorț, în timp ce Mădălin Ionescu este căsătorit de 11 ani cu Cristina Șișcanu.

Ce spunea Cristina Șișcanu despre Mihaela Coșerariu

În urmă cu câteva luni, un fan a întrebat-o pe Cristina Șișcanu, pe Instastory, dacă Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, nu stă deloc la mama lui. “Nu, nu stă.”, a spus atunci vedeta.

De asemenea, un alt internaut a dorit să știe dacă fosta soție a lui Mădălin Ionescu se implică în viața copiilor pe care îi au împreună.

“Nu, deloc”, a fost răspunsul Cristinei Șișcanu.

În cadrul unui alt interviu, vedeta a vorbit despre viața cu trei copii, doi dintre aceștia fiind Ștefania și Filip. Vedeta spunea atunci că viața este frumoasă cu toți trei, însă recunoaște că nu le-a fost ușor.

ADVERTISEMENT