ADVERTISEMENT
Life

Cum arată fratele Cleopatrei Stratan, artistul mai puțin cunoscut al familiei. I-a fost ziua de naștere recent

Autor: Dan Suta | 30.12.2020 | 14:24
Cum arată fratele Cleopatrei Stratan, artistul mai puțin cunoscut al familiei. I-a fost ziua de naștere recent
Cleopatra Stratan, alături de fratele ei. Foto: Instagram

Pe Cleopatra Stratan o știe toată lumea, însă în familia artiștilor născuți peste Prut mai există un cântăreț, pe lângă celebrul Pavel Stratan.

ADVERTISEMENT

Fratele Cleopatrei Stratan le calcă pe urme celor doi, iar pe măsură ce crește își perfecționează tot mai mult stilul muzical.

Cezar Stratan are doar 12 ani, însă la vârsta lui a scos deja câteva melodii, iar într-unul dintre clipuri joacă chiar rolul unui gangster.

ADVERTISEMENT

Fratele Cleopatrei Stratan ar putea fi adevărata surpriză muzicală a familiei

Mezinul familiei cântărețului moldovean a lansat melodii și alături de sora lui, Cleopatra. Cea mai emoționantă și cunoscută piesă muzicală a celor doi este despre mamă, clip care a fost de multe ori în topuri pe site-urile de specialitate și la radiourile din Republica Moldova.

Piesa „Mami”, scoasă în urmă cu trei ani, a fost practic adevăratul debut al lui Cezar în muzică. Până la lansarea acestei melodii, tânărul a mai tot cântat, dar nu a înregistrat același succes pe care l-a cunoscut sora lui, care s-a lansat la vârsta de trei anișori așteptându-l pe Ghiță la portiță.

ADVERTISEMENT
cezar stratan
Cezar Stratan a împlinit 12 ani pe 15 decembrie. Foto: Instagram

A împlinit de curând 12 ani

Videoclipul melodiei „Mami” a strâns peste 6 milioane de vizualizări, iar fiul lui Pavel Stratan promite destul de mult în muzică și mulți spun că îi va întrece când va fi mare pe tatăl și sora lui, căci are toate datele necesare pentru a deveni un cântăreț de succes.

Cea mai nouă melodie a lui Cezar, „Altă dată”, a fost scoasă în vara ce tocmai a trecut și a reușit să adune în câteva luni aproape 5,5 milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Puștiul familiei Stratan are și pagină de Instagram la cei 12 ani ai săi, dar nu este foarte urmărit, având doar 4.000 și ceva de persoane fidele contului său de socializare.

Cezar și-a serbat recent ziua de naștere (15 decembrie) și le-a împărtășit prietenilor de pe Instagram cum a petrecut la împlinirea celor 12 ani. Băiatul lui Pavel a primit sute de urări de „La mulți ani”, iar acesta le-a mulțumit tuturor celor care au avut un gând bun de spus la adresa sa.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!