Fotbal intern

Cum arată gazonul de la Ploieşti înainte de România-Muntenegru! Foto+Video

02.09.2018 | 18:55
Cum arata gazonul de la Ploiesti inainte de RomaniaMuntenegru FotoVideo
Cum arată gazonul de la Ploieşti înainte de România-Muntenegru! FANATIK.RO vă prezintă în exclusivitate imagini foto, dar şi video cu noul gazon de pe Ilie Oană în vederea partidei din Liga Naţiunilor pe care echipa naţională urmează să o dispute pe 7 septembrie.
Iarba de pe Ilie Oană s-a prezentat în condiţii groaznice în debutul noului sezon, iar oficialii Federaţiei Române de Fotbal au anunţat că vor aduce o echipă de specialişti pentru ca gazonul de la Ploieşti să arat perfect la partida cu Muntenegru din Liga Naţiunilor.

Petrolul Ploieşti nu a mai jucat pe Ilie Oană de pe 17 august

Formaţia prahoveană a jucat ultimul meci pe “Ilie Oană” pe 17 august, într-un meci câştigat cu 2-1 în faţa celor de la Pandurii Tg. Jiu după care a jucat cu Metaloglobus Bucureşti şi FC Tunari în deplasare, iar meciul din această etapă a fost reprogramat astfel încât gazonul să fie refăcut în totalitate.

UEFA s-a îngrijorat cu privire la starea gazonului de la Ploieşti, dar Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la Federaţia Română de Fotbal, a dat asigurări că noua suprafaţă de joc va arăta excelent la ora meciului: “Zonele afectate vor fi decopertate şi se va aduce un rulou nou de gazon. După instalarea noului rulou, va fi o persoană care va sta în permanenţă până la ora meciului cu Muntenegru, zi de zi, pentru îngrijirea gazonului pentru federaţie” , a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au avut mari bătăi de cap cu gazonul  de la Ploieşti, deoarece o porţiune din faţa tribunei oficiale a fost extrem de grav afectată. Totuşi, imaginile arătă că înainte cu 5 zile de meciul dintre cele două echipe, gazonul se află în condiţii excelente.
Stadionul “Ilie Oană” este unul din multele arene care au un gazon prost. Tot în această categorie intră şi  Arena Naţională, de pe care au ajuns să fie mutate meciurile din cauză că gazonul nu ar rezista la partide disputate din trei în trei zile.

Lotul echipei naţionale a României pentru meciurile cu Muntenegru şi Serbia

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 51/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0)

Fundași: Romario Benzar (FCSB, 12/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 3/1), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 27/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 53/0), Mihai Bălașa (FCSB, 4/0), Alin Toșca (PAOK Salonic, 13/0), Nicușor Bancu (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege, 11/1), Mihai Pintilii (FCSB, 42/1), Tudor Băluță (FC Viitorul, 1/0), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (Krylia Sovetov, 3/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 35/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 6/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 22/8), Eric Bicfalvi (FC Ural, 4/0), Constantin Budescu (Al-Shabab, 11/5), Alexandru Maxim (Mainz, 29/2), Alexandru Mitriță (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț, 23/6), George Țucudean (CFR Cluj, 5/1), Denis Drăguș (FC Viitorul, 0/0)

Programul meciurilor României în Liga Naţiunilor

 8 septembrie: România – Muntenegru (stadion “Ilie Oană”, Ploieşti), Lituania – Serbia (ora 21:45)

10 septembrie: Serbia – România, Muntenegru – Lituania (ora 21:45)

11 octombrie: Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)

14 octombrie: România – Serbia (Arena Naţională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)

17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploieşti

20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)

Partida Muntenegru – România este programată pentru ora 21:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

 

Tags: