Fotbal intern

Arena Națională, o nenorocire înainte de Dinamo – FCSB! Porumbeii ciugulesc la centrul terenului. Galerie foto

11.11.2018 | 17:42
Arena Nationala o nenorocire inainte de Dinamo  FCSB Porumbeii ciugulesc la centrul terenului Galerie foto

Gazonul de pe Arena Națională arată dezastruos înaintea derby-ului Dinamo – FCSB, din etapa cu numărul 15 a Ligii 1 Betano. Partida este programată duminică seară, de la ora 21:00, dar nu se anunță a fi una prea spectaculoasă, deoarece jucătorilor celor două formații le va fi foarte greu să construiască pe un astfel de gazon.

Sâmbătă, directorul sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, a inspectat gazonul de pe Arena Națională și s-a arătat extrem de deranjat de starea lui. Oficialul ”roș-albaștrilor” a glumit pe această temă și a comparat suprafaţa de joc de pe cel mai mare stadion din România cu plajele de la malul mării.

Gazonul de pe Arena Națională este dezastruos înainte de Dinamo – FCSB

FANATIK.RO a fost duminică dimineață la Arena Națională și vă prezintă imagini incredibile cu starea gazonului cu doar câteva ore înainte de derby-ul Dinamo – FCSB. Administratorii stadionului au pus nisip în locurile în care lipsește iarba, iar acest lucru va dăuna spectacolului sportiv.

Mai mult, porumbeii au pătruns pe gazonul de pe Arena Națională și ciugulesc semințele de iarnă plantate de cei care administrează complexul. În aceste condiții, partida va fi una care va pune mari dificultăți jucătorilor celor două echipe.

Porumbeii ciugulesc semințele de iarbă de pe Arena Națională
Porumbeii ciugulesc semințele de iarbă de pe Arena Națională

Echipele probabile pentru marele derby

Tehnicianul formației Dinamo București, Mircea Rednic, a decis să înceapă în banda dreaptă cu Laurențiu Corbu fundaș și Deian Sorescu mijlocaș, iar ca vârf împins îl va folosi pe Mircea Axente, fiind nemulțumit de evoluțiile lui Daniel Popa. De partea cealaltă, Nicolae Dică ar vrea să înceapă cu Olimpiu Moruțan, dar finanțatorul Gigi becali îl vrea titular pe Florinel Coman.

Partida dintre Dinamo Bucureşti şi FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională şi va fi transmisă în direct cu 15 camere pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV, precum şi în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.