Sport

Cum arată gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” după furtuna care a inundat Craiova! Foto exclusiv

Universitatea Craiova va juca vineri, 15 iulie, primul meci din sezonul 2022-2023 din Superliga împotriva celor de la Sepsi. Gazonul stadionului „Ion Oblemenco” a fost afectat de furtuna care a inundat orașul.
04.07.2022 | 17:19
Cum arata gazonul de pe stadionul Ion Oblemenco dupa furtuna care a inundat Craiova Foto exclusiv
Cum arată gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” după furtuna care a inundat Craiova
ADVERTISEMENT

Elevii lui Laszlo Balint o vor înfrunta pe Sepsi Sfântu Gheorghe în prima etapă a sezonului 2022-2023 din Superliga. Partida dintre cele două formații este programată vineri, 15 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Cum arată gazonul de pe „Ion Oblemenco” înainte de primul meci al Universității Craiova din Superliga

Craiova a fost devastată de cea mai puternică furtună din ultimii 30 de ani. Precipitațiile de sămbata după-amiază au depășit cantitatea de 60 de litri pe metru pătrat, dublu față de capacitatea pe care canalizarea orașului o poate prelua.

ADVERTISEMENT

Suprafața de joc a stadionului „Ion Oblemenco” a fost afectată de furtuna care a lovit Craiova în cursul zilei de sâmbătă. FANATIK a vizitat arena din Bănie înainte de primul meci oficial al „alb-albaștrilor” cu Laszlo Balint pe banca tehnică.

goznul stadionului ion oblemenco
Gazonul stadionului „Ion Oblemenco”, după furtuna din Bănie

 

O ploaie a inundat gazonul stadionului „Ion Oblemenco” înaintea primei etape din sezonul 2022-2023 din Superliga. Gazonul de pe arena din Bănie nu a rezistat precipitațiilor severe, pentru că sistemul de deversare a fost depășit de cantitatea de apă.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova juca pe stadionul „Ion Oblemenco” în startul noului sezon din Superliga. Formația din Bănie se va confrunta cu Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce în sezonul precent, trupa lui Cristiano Bergodi i-a eliminat pe olteni din semifinalele Cupei României.

Sorin Cârțu: „Începem cu Sepsi și avem o revanșă de luat, chiar dacă nu mai avem aceiași bancă tehnică”

Președintele oltenilor a declarat că Universitatea Craiova are o revanșă de luat în fața celor de la Sepsi. Sorin Cârțu este de părere că „Știința” are un program accesibil până în etapa a 11-a, atunci când trupa lui Laszlo Balint va primi vizita vicecampioanei FCSB.

ADVERTISEMENT

„Cel puțin până la etapa în care întâlnim FCSB-ul este un program accesibil, pe care trebuie să îl abordăm cu mare încredere și cât se poate de concentrați. Începem cu Sepsi și avem o revanșă de luat, chiar dacă nu mai avem aceiași bancă tehnică. Poate o să mai fie alți jucători decât cei care au jucat în Cupa României”, a spus legenda Universității Craiova.

Sorin Cârțu își dorește ca Universitatea Craiova să înceapă cu dreptul sezonul 2022-2023 din Superliga. Acesta a declarat că o victorie împotriva celor de la Sepsi ar fi benefică pentru Laszlo Balint și staff-ul echipei.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să facem un pas cu dreptul, pentru că avem o conducere tehnică nouă și are nevoie să începem cu bine acest campionat. Este un program acceptabil și trebuie să se facă lucruri bune. Să avem ghinionul să jucăm cât mai mult din trei în trei zile, pentru că asta înseamnă că participarea în Conference League va fi de durată”, a spus președintele „Științei” pentru Oltenia TV.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,70 este cota pentru ”peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT