Fotbal intern

Cum arată gazonul înaintea meciului Poli Iaşi – FCSB. “Se poate juca în condiţii bune!” Video+foto

25.11.2018 | 17:56
Cum arata gazonul inaintea meciului Poli Iasi  FCSB Se poate juca in conditii bune Videofoto

Leonida Antohi, preşedintele Consiliului Director al celor de la Poli Iaşi, a vorbit înaintea meciului cu FCSB de starea gazonului, iar acesta susţine că suprafaţa de joc va arăta bine la ora partidei. Mai mult, oficialul din Copou a susţine că s-a lucrat intens pentru a îndepărta zăpada de pe teren.

În Iaşi a nins câteva zile, iar zăpada s-a pus într-un strat gros pe gazonul stadionului “Emil Alexandrescu”. Oficialii grupării din Copou au mobilizat oamenii din cadrul clubului pentru a îndepărta zăpada, iar apoi s-a pus o folie de protecţie. Cu câteva ore înaintea partidei cu FCSB a fost scoasă, iar Leonida Antohi anunţă că suprafaţa de joc o să arate foarte bine. VIDEO

Oficialii de la Poli Iaşi au anunţat cum va arăta gazonul înaintea meciului cu FCSB

“A ieşit soarele, sunt două grade Celsius cu plus. Am mobilizat multă lume, am pus o folie şi când o scoatem va bate soarele, iar terenul va fi acceptabil. Se poate juca în condiţii bune”, a spus  Leonida Antohi, preşedinte Consiliul Director al celor de la Poli Iaşi.

Suprafaţa de joc de la stadionul “Emil Alexandrescu” arată bine înaintea meciului Poli Iaşi – FCSB

Nicolae Dică, antrenorul formaţiei FCSB, se temea de starea gazonului de pe stadionul “Emil Alexandrescu”. Tehnicianul a declarat în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei din etapa a 16-a că speră să nu se accidenteze mai mulţi jucători de la FCSB din cauza suprafeţei de joc. “Ne doream să jucăm pe un teren mai bun pentru a avea o posesie mai bună. Cred că o să fie foarte greu, dar trebuie să fim pregătiţi pentru orice teren, orice vreme. Sper ca la ora meciului să arate mai bine suprafaţa de joc. Îmi e teamă pentru că putem avea probleme cu accidentările”, a spus Nicolae Dică.

FC Poli Iaşi – FCSB, azi, ora 20.30, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.