Fotbal intern

Cum arată gazonul pe care se va juca Dinamo-FCSB, cu 48 de ore înainte de derby. Foto și video exclusiv

01.02.2021 | 21:35
Cum arata gazonul pe care se va juca DinamoFCSB cu 48 de ore inainte de derby Foto si video exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo-FCSB se va juca miercuri, 3 februarie, de la ora 20:45, pe bătrâna arenă din Ștefan cel Mare. Gazonul a cedat la meciul cu Gaz Metan, terminat 2-1 pentru „câini”.

Înaintea partidei cu ardelenii, fanii au contribuit la deszăpezirea terenului, însă de această dată nu va mai fi nevoie de intervenția lor, grație faptului că nu mai există zăpadă pe teren.

ADVERTISEMENT

La ora meciului se anunță o temperatură de 5 grade Celsius, iar miercuri maxima va fi 9 grade. Prognoza meteo indică o zi însorită, astfel că nu va fi nevoie să se pornească instalația de încălzire.

Gazon cu probleme, dar nu execrabil

FANATIK îți prezintă în exclusivitate imagini surprinse astăzi, 1 februarie, de pe stadionul Dinamo. Gazonul nu mai este îmbibat de apă, singura problemă fiind faptul că în unele porțiuni iarba este înlocuită de noroi.

ADVERTISEMENT

„Pe un astfel de gazon, se mai nivelează valorile. E un avantaj că Dinamo joacă în Ștefan cel Mare după părerea mea”, a declarat aseară Ionel Dănciulescu, fostul oficial al lui Dinamo, la Digisport, după victoria „câinilor” cu 1-0 de pe terenul celor de la UTA.

În ciuda faptului că gazonul de pe arena din șos. Ștefan cel Mare nu se află deloc în cele mai bune condiții, terenul nu este deloc într-o stare atât de proastă precum anticipa Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Miercuri vom merge la derby de România. Ce știm sigur e că va fi un teren execrabil. Să nu fie și un arbitraj la fel…”, a tunat oficialul FCSB pe Facebook, după meciul câștigat de dinamoviști la Arad în etapa 20 a Ligii 1.

Derby de România, pentru prima oară atât de devreme

Derby-ul Dinamo-FCSB care va avea loc în data de 3 februarie va fi duelul disputat cel mai devreme între cele două echipe, de când acestea evoluează pe prima scenă din România.

ADVERTISEMENT

Recordul aparținea unui meci disputat în returul sezonului regulat 2019-2020, când Dinamo a câștigat în fața marii rivale cu 2-1, după un meci disputat tot pe teren propriu, dar pe Arena Națională.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,60 este cota pentru „Gol 1 FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: