Sport

Cum arată gazonul stadionului din Hunedoara cu o zi înainte de meciul cu FCSB! Foto

Gazonul stadionului din Hunedoara se prezintă în stare bună cu o zi înainte de meciul cu FCSB.
21.09.2021 | 19:52
Cum arată gazonul stadionului din Hunedoara cu o zi înainte de meciul cu FCSB! Foto. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK se află la arena „Michael Klein”, unde se va disputa duelul dintre CS Hunedoara și FCSB mâine, 22 septembrie, de la ora 21:00.

Gazonul este unul bun, la standarde de Liga 1, iar nocturnele au fost verificate și astăzi, 21 septembrie, pentru ca partida să nu fie afectată în vreun fel.

ADVERTISEMENT

Cum arată gazonul stadionului din Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” va găzdui duelul dintre CS Hunedoara și FCSB, din „16-imile” Cupei României, iar gazonul se prezintă în stare bună cu o zi înaintea confruntării.

Deși CS Hunedoara evoluează în Liga 3, gazonul este unul calitativ, la standarde de Liga 1 și este dotat pentru meciul din Cupa României cu instalații de nocturne și cu o tabelă de marcaj clasică.

ADVERTISEMENT
Instalaţia de nocturnă pentru meciul CS Hunedoara – FCSB

Instalația a fost montată cu trei zile înaintea jocului și a constat 60.000 de euro, la care Consiliul Județean Hunedoara a contribuit cu jumătate din sumă.

Din păcate, numărul spectatorilor a fost limitat pentru duelul cu FCSB, numărul tot mai mare de infecări cu COVID-19 din România fiind motivul pentru sistarea numărului biletelor vândute.

ADVERTISEMENT

Până la prânz, clubul vânduse deja 6.000 de bilete, un număr mare, însă și adversara hunedorenilor este pe măsură, FCSB fiind una dintre cele mai iubite formații din România.

CS Hunedoara – FCSB se va juca pe stadionul “Michael Klein”
  • 30 de lei costă un bilet la CS Hunedoara – FCSB

Vânzare biletelor, oprită din cauza creșterii numărului de cazuri COVID-19

Din cauza situația pandemiei de coronavirus din România, numărul cazurilor crescând alarmant, CS Hunedoara i-a anunțat luni, 20 septembrie, pe fani, printr-un comunicat oficial, că vânzarea biletelor se oprește:

ADVERTISEMENT

„Clubul Sportiv Hunedoara a decis astăzi oprirea vânzărilor de bilete la meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB din 16-imile Cupei României, meci ce va avea loc miercuri, 22 septembrie, cu începere de la ora 21.00, pe Stadionul «Michael Klein». Decizia este cauzată de creşterea incidenţei cazurilor de Covid-19 la nivelul municipiului Hunedoara, indicator situat, luni, 20 septembrie, la 2,26 la 1.000 de locuitori. 

Gazonul stadionului din Hunedoara arată bine înainte de meciul cu FCSB

Până astăzi (luni 20.09.2021) la ora 14.00 s-au vândut aproximativ 6.000 de bilete la meciul amintit. Persoanele care au reuşit să achiziţioneze bilete vor avea acces în stadion. Conform reglementărilor legale în vigoare, în localităţile în care incidenţa cazurilor de Covid 19 se situează între 2 şi 3 la 1000 de locuitori (situaţie în care, din păcate, se află şi municipiul Hunedoara), evenimentele sportive în aer liber se pot desfăşura cu ocuparea a cel mult 50 la sută din capacitate”.

„Decizia a fost luată pentru a se asigura respectarea legii şi pentru a se evita situaţiile în care persoanele care au cumpărat bilete la meci să nu mai poată intra pe stadion din cauza schimbării condiţiilor generale de organizare-derulare a evenimentului. Regretăm sincer această situaţie, însă nu este vina noastră că numărul de cazuri COVID-19 este, din nefericire, din nou în creştere. Nu am dorit să avem persoane care să vină la stadion cu biletul în mână, dar să fie oprite la poartă.

Tabela de marcaj de la stadionul “Michael Klein”

Şi noi ne-am fi dorit să avem un stadion ocupat măcar la 75 la sută din capacitate, însă responsabilitatea trebuie să primeze. Repetăm: spectatorii care şi-au cumpărat bilete, se vor putea prezenta la stadion, cu respectarea normelor sanitare în vigoare (au acces persoanele vaccinate cu schema completă, persoanele care prezintă dovada certificată a faptului că au trecut prin boală în ultimele 180 de zile, persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore în prealabil, sau ale unui test antigen efectuat cu cel mult 24 de ore înainte de startul evenimentului)”, s-a mai arătat în comunicatul formației din Liga 3.

CS Hunedoara se află pe primul loc în Liga 3, Seria 9, cu 12 puncte din primele 4 etape jucate, la 3 puncte distanță de Avântul Reghin și de Unirea Tărlungeni, principalele contracandidate.


  • (P) Cota BETANO pentru CS Hunedoara – FCSB: 3,65 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT