Sport

Cum arată genunchiul lui Ionuţ Panţîru după operaţia suferită la Roma! Cicatricea care îi va aduce aminte mereu de accidentare. Foto

Ionuţ Panţîru este indisponibil de la mijlocul lunii aprilie, când a suferit o accidentare gravă la genunchi. După operaţia de la Roma, fundaşul s-a ales cu o cicatrice de câţiva centimetri.
12.08.2021 | 13:12
Cum arata genunchiul lui Ionut Pantiru dupa operatia suferita la Roma Cicatricea care ii va aduce aminte mereu de accidentare Foto
Cum arată genunchiul lui Ionuţ Panţîru după operaţia suferită la Roma! Cicatricea care îi va aduce aminte mereu de accidentare (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Ionuţ Panţîru trece prin cele mai grele momente ale carierei, după ce fundaşul de 25 de ani a ajuns la patru luni de inactivitate. Accidentat în meciul cu Sepsi din turul play-off-ului din sezonul trecut, fotbalistul a trecut printr-o operaţie la Roma şi a început recuperarea.

Cum arată genunchiul lui Ionuţ Panţîru după operaţia suferită la Roma. “Recuperare cu cel mai bun”

FANATIK a anunţat în exclusivitate cât de gravă a fost accidentarea lui Ionuţ Panţîru, care a suferit o ruptură a cartilajului de la rotula genunchiului drept, ceea ce ar trebui să-l ţină pe tuşă între 6 şi 9 luni. Fundaşul a început recuperarea, după operaţia suferită la Villa Stuart din Roma, şi a postat un scurt clip video pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

În imagini se poate observa cum Ionuţ Panţîru are o cicatrice de 7-8 centimetri la genunchiul drept, dar este optimist în privinţa recuperării. Fotbalistul de 25 de ani se bazează pe kinetoterapeutul Ovidiu Kurti, care a pus pe picioare mulţi jucători care au trecut prin accidentări grave.

“Recuperare cu cel mai bun”, a fost mesajul scris de Ionuţ Panţîru şi care însoţeşte clipul video postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl lăudase pe Ionuţ Panţîru înainte de accidentare

Ionuţ Panţîru intrase în graţiile lui Gigi Becali excat înainte de accidentarea suferită în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. După ce marcase golul victoriei în partida cu FC Botoşani, prima din play-off-ul sezonului trecut, patronul vicecampioanei României a anunţat că fotbalistul nu va mai lipsi din primul “11”.

“Pe Panţîru o să-l vedeţi de acum în teren, pentru că ne aduce bucurie şi baftă. Nu mă interesează nimica, el va fi titular. Să facă antrenorul ce vrea, să-i găsească loc în echipă, ăsta e ordinul”, spunea Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, Ionuţ Panţîru a jucat 27 de meciuri pentru FCSB şi a marcat 1 gol. Fundaşul de bandă le-a oferit colegilor 4 pase decisive, 2 dintre acestea venind în partidele din preliminariile Europa League.

Ce promisiune i-a făcut Gigi Becali

La scurt timp după ce s-a accidentat, Ionuţ Panţîru a primit asigurări din partea lui Gigi Becali. Patronul FCSB i-a transmis că nu va avea parte de toate condiţiile pentru o recuperare rapidă.

ADVERTISEMENT

“Băiatul este foarte necăjit și a avut un ghinion teribil cu această accidentare. Începuse să redevină un jucător de bază. Dar îl asigur că noi îl vom susține cu tot ceea ce este nevoie pentru el în perioada următoare. Știu că nu îi este deloc ușor, dar nu avem ce face. Nu o să îi lipsească nimic si îl vom susține cu recuperarea”, anunţa Gigi Becali.

După ce s-a operat la Villa Stuart din Roma, Ionuţ Panţîru a ţinut să-i mulţumească lui Gigi Becali pentru ajutorul acordat, după ce l-a trimis la una dintre cele mai bune clinici medicale.

“Operația a decurs foarte bine și se pare ca perioada de recuperare va dura mult mai puțin decât se preconiza! Vreau să îi mulțumesc in primul rând domnului Gigi Becali, care m-a ajutat și m-a trimis la una sau poate chiar cea mai bună clinică privată din lume, clubului FCSB, care a fost alături de mine, staff-ului medical, care a lucrat extraordinar de bine și rapid, pentru că nu am simțit absolut nicio durere datorită profesorului Mariani (domnul care m-a operat) și, nu în ultimul rând, familiei, care a fost alături de mine la orice pas. Le mulțumesc și prietenilor (inclusiv suflării roș-albastre) care mi-au trimis mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică”, era mesajul postat de Ionuţ Panţîru de pe patul de spital din Roma.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 3,00 este cota pentru “2 Pauză / 2 Final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT