Fotbal international

Cum arată genunchiul lui Raphael Varane după faza în care și-a dat autogol. E în dubiu pentru El Clasico din weekend

28.02.2019 | 09:40
Cum arata genunchiul lui Raphael Varane dupa faza in care sia dat autogol E in dubiu pentru El Clasico din weekend
ADVERTISEMENT

Fundașul central al lui Real Madrid, francezul Raphael Varane, a postat imediat după meciul pierdut în fața Barcelonei în Cupă o imagine cum arată genunchiul său după faza în care și-a dat autogol. Este o imagine care demonstrează că a fost lovit în mai multe locuri, genunchiul lui Varane fiind vizibil plin de răni. De altminteri, urmează ca medicii să îl examineze mai cu atenție și să se vadă la primul antrenament în ce stadiu se află, pentru a se știi dacă va putea juca în weekend încă un El Clasico, și tot la Madrid, dar în campionat.

Cum arată genunchiul lui Raphael Varane după Real Madrid – Barcelona

Din păcate Rapahael Varane, unul dintre oamenii cheie din planul tactic pus la punct de antrenorul Santiago Solari, nu a prins o seară bună și evoluția sa nesigură a permis catalanilor să profite din plin. Barcelona a fost de un cinism de predat ca lecție de tactică. A reușit rara performanță de a avea procentaj sută la sută la finalizare. Și-a creat trei ocazii și le-a fructificat pe toate.

ADVERTISEMENT

A fost ajutată însă, în mare măsură, de slabul randament al defensivei lui Solari. Dacă la Varane se poate vorbi și despre faptul că după autogol a stat pe teren cu acel genunchi plin de răni, Dani Carvajal a fost pur și simplu pus la zid de fostul internațional german Bernd Schuster, despre care a spus că nici nu ar fi încăput în ghetele lui Arbeloa.

Raphael Varane a postat pe Instagram imaginea genunchiului său
Raphael Varane a postat pe Instagram imaginea genunchiului său

Varane și toată apărarea Realului, criticată de fostul internațional german Bernd Schuster

Nici Varane nu a scăpat de criticile celui care a îmbrăcat în cariera sa tricourile ambelor mari puteri ale Spaniei. Schuster a spus că Varane a stat foarte prost poziționat, nu și-a găsit locul potrivit nici un moment și a comis o sumedenie de erori, care i-au destabilizat și încrederea de la o fază la alta. Cu alte cuvinte, a văzut doar o umbră a acelui Varane care e campion mondial cu Franța.

ADVERTISEMENT

După meci, fundașul francez al Realului a recunoscut că a fost una dintre acele seri în care nu îți iese nimic și era vădit afectat de faptul că, involuntar, a pus umărul, cu acel autogol, la prăbușirea echipei sale, care astfel nu mai are în acest sezon decât șansa de a lupta pentru al patrulea Champions League consecutiv, în Spania fiind departe de Barca în campionat și acum ratând și Cupa.