Life

Cum arată Georgiana Lobonț nemachiată. Cântăreața le-a pregătit o surpriză fanilor: „Norocoasă!”

15.10.2020 | 11:29
Cum arata Georgiana Lobont nemachiata Cantareata lea pregatit o surpriza fanilor Norocoasa
Georgiana Lobonț, una din cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț se pregătește de lansarea unei noi melodii, iar emoțiile artistei sunt la fel de mari ca și cum ar scoate pentru prima oară o piesă.

Georgiana Lobonț nu se sfiește să apară nemachiată în fața fanilor

Artista din județul Cluj le-a împărtășit fanilor câteva lucruri despre noua ei compoziție muzicală, care se va intitula „Norocoasă” și va fi scoasă astăzi la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat câteva filmulețe pe Instastory în care a vrut să le arate urmăritorilor ei cum arată nemachiată și ce minuni poate face cu ustensilele potrivite make-up-artistul ei, Oana Câmpean, cea care a făcut-o și mai superbă pentru noul ei videoclip.

În drum spre filmări, cântăreața a făcut o oprire și la medicul stomatolog pentru o problemă de care abia așteaptă să scape.

ADVERTISEMENT

Artista își lansează o nouă melodie

„Mă îndrept spre Cluj pentru că am probleme de rezolvat cu dantura mea, știți voi că v-am mai povestit. Am avut o problemă cu o măsea, iar acum trebuie să îmi fac implant.

Momentan, urmez un tratament și, după, mă voi opri la Dej, unde Oana Câmpean mă va machia să arăt frumos pentru noul meu videoclip”, a povestit Georgiana pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică folclorică este una dintre cele mai apreciate din România. Într-un interviu recent acordat pentru FANATIK, Georgiana a vorbit despre provocările cu care se confruntă în cariera ei și a dezvăluit și câteva lucruri mai puțin plăcute ale acestei lumi.

Artista ne-a spus că există multă răutate și invidie în această breaslă, însă cu muncă și determinare se poate trece peste orice obstacol.

ADVERTISEMENT

Mai mult, artista spune că își dorește să se reinventeze mereu, să aducă noi concepte de muzică populară, lucru care nu îi este ușor, dar nici extraordinar de greu având în vedere că are ingredientul de bază: talentul.

Printre cele mai cunoscute melodii ale Georgianei Lobonț se numără „Jupâneasa”, „Dansul nașilor”, „Cântă omule cu mine” și „Hai și voi”.

 

georgiana lobonț
Georgiana Lobonț, cu și fără machiaj. Foto: Instastory
ADVERTISEMENT