Life

Cum arăta Georgina Rodriguez înainte s-o facă faimoasă Cristiano Ronaldo. Imagini cu vedeta momentului pe Netflix

Georgina Rodriguez este personajul monden internațional al momentului, asta datorită succesului de care se bucură documentarul ei pe Netflix. Cum arăta iubita lui Ronaldo înainte să fie celebră?
02.02.2022 | 12:57
Georgina Rodriguez este vedeta momentului pe Netflix, datorită reality-documentarului despre viața ei
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez acaparează obiectivele tuturor aparatelor de fotografiat, mai cu seamă de când popularitatea ei a explodat.

Cu zeci de milioane de urmăritori pe Instagram, apariții la cele mai fastuoase evenimente mondene și un soț mai mult decât celebru, Georgina cucerește inimile oamenilor, cu toate că există și voci critice referitoare la anumite aspecte controversate ale vieții sale.

ADVERTISEMENT

Criticată pentru că își tratează familia într-un mod sfidător, adulată pentru că a reușit ca dintr-o simplă vânzătoare la un magazin de lux din Madrid să ajungă unde a ajuns, Georgina nu lasă indiferent pe nimeni.

Georgina Rodriguez, de la balet la modelling. Cum arăta înainte să fie cunoscută

Relația cu fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost adevărata ei rampă de lansare, acesta apărând în câteva episoade în documentarul vedetei de pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Cum arăta, însă, Georgina înainte să fie cunoscută de o lume întreagă? Tânăra a fost dintotdeauna extrem de frumoasă și ambițioasă.

Profesoara ei de balet, Susana Ara, a făcut câteva dezvăluiri neștiute despre trecutul și dorințele vedetei. Într-o emisiune difuzată de postul Telecinco din Spania, Ara a spus că Georgina a fost o elevă disciplinată, extrem de muncitoare și de ascultătoare.

ADVERTISEMENT

Femeia a lăsat să se înțeleagă că e foarte probabil ca Georgina să fi reușit în viață și fără Ronaldo, căci aceasta cocheta cu modelling-ul dinainte să îl cunoască.

Georgina Rodriguez a practicat baletul în copilărie. Foto: as.com

Profesoara de balet a Georginei, cuvinte de laudă la adresa vedetei de pe Netflix

Copilăria tinerei în vârstă de 28 de ani a fost marcată de sutele de ore de balet și de alte dansuri pe care le-a practicat, însă odată cu apropierea de adolescență, Georgina a făcut pași tot mai mari spre lumea modei.

ADVERTISEMENT

„Nu doar că era o bună elevă, era și o foarte bună colegă și prietenă cu fetele din grupa ei. Georgina avea doar 4 anișori când a intrat la balet. A fost mereu foarte educată. O super colegă și o super elevă. Avea și condiții fizice foarte bune pentru a dansa”, și-a amintit profesoara ei de balet, Susana Ara.

„Întotdeauna există un moment de cotitură în viață. Se produce cam pe la 15-16 ani, când majoritatea balerinelor tind să aleagă între balet și modelling. Georgina a fost atrasă mai mult de modelling. I s-a sugerat să urmeze o carieră în acest domeniu, în Madrid. Era foarte solicitată”, a continuat Susana.

 

ADVERTISEMENT