Life

Cum arată Gina Pistol după ce a născut. Secretul care îi readuce silueta de dinainte

24.03.2021 | 15:39
Cum arata Gina Pistol dupa ce a nascut Secretul care ii readuce silueta de dinainte
ADVERTISEMENT

Gina Pistol le-a arătat fanilor cum arată după ce a născut. Vedeta le-a dezvăluit internauților și care este secretul care îi readuce silueta de dinainte.

La puțin peste două săptămâni de când a devenit mămică pentru prima dată, partenera de viață a lui Smiley și-a făcut curaj și a distribuit imagini cu modul în care arată corpul ei. Ea spune că deja se observă că a început să piardă în greutate.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol s-a plâns că s-a îngrășat destul de mult în timpul sarcinii. Cu toate acestea, kilogramele în plus parcă s-au topit.

Cum arată Gina Pistol după ce a născut. Secretul care îi readuce silueta de dinainte

Gina Pistol și-a achiziționat mai multe produse minune, care să o ajute să revină la silueta cu care ne-a obișnuit: „au trecut două săptămâni de când am născut. Am purtat lenjerie modelatoare încă din ziua a patra.

ADVERTISEMENT

„Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanți compresivi postpartum)”, a spus ea, în descrierea unul clip video în care își prezintă partea inferioară a corpului.

 Gina Pistol
Cum arată Gina Pistol după ce a născut
Colaj: Fanatik

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” s-a arătat foarte mulțumită că își poate recăpăta silueta de dinante. Ea a dezvăluit că în timpul sarcinii a acumulat mai mult de 15 kilograme, iar acest lucru o făcea să se deplaseze cu greutate.

ADVERTISEMENT

Smiley și partenera sa de viață au devenit părinți la data de 9 martie. Cei doi au o fetiță perfect sănătoasă, care le-a umplut casa de fericire și le-a schimbat viața.

Gina Pistol a recunoscut că noua meserie, cea de mămică, este una obositoare. Cu toate acestea, ea a precizat că este extrem de fericită: „nu am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată 26 din 24 de ore. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu e ușor deloc.

ADVERTISEMENT

„Mai ales la început! Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Fizic mi-am revenit abia în a treia zi după operație, pentru că primele două zile după naștere nu au fost cele mai frumoase din viața mea și vă spun sincer! Nu, nu au fost!”, a scris ea e Instagram.

ADVERTISEMENT