Life

Cum arată Gina Pistol în luna a 8-a de sarcină. Imaginile amuzante postate de Smiley

31.01.2021 | 22:15
Cum arata Gina Pistol in luna a 8a de sarcina Imaginile amuzante postate de Smiley
ADVERTISEMENT

Smiley, celebrul cântăreț și vedetă a postului ProTV, a postat pe contul personal de TikTok o serie de imagini în care o arată pe Gina Pistol, aflată în luna a 8-a de sarcină.

Cu doar câteva săptămâni înainte de iubita sa să-i aducă pe lume primul copil, solistul a făcut haz de necaz de aceasta printr-un filmuleț editat în stil extrem de funny.

ADVERTISEMENT

Cum arată Gina Pistol în luna a 8-a de sarcină. Imaginile amuzante postate de Smiley

Aflat la volanul mașinii sale, în drum spre casă, Smiley și-a imaginat că acolo îl va aștepta o blondă superbă, cu o rochie albă pe un fizic impecabil, așa cum era Gina odinioară.

Dintr-o dată, visul cu ochii deschiși se termină pentru vedeta TV, iar acasă apare Gina, îmbrăcată în haine lejere, cu șosete și papuci pufoși în picioare, cu burta celor 8 luni de sarcină.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol este deja în luna a 8-a de sarcină și se pregătește intens pentru venirea pe lume a micuței ei și a lui Smiley. După ce a depășit o serie de probleme de sănătate, vedeta a redevenit  activă și se ocupă de ultimele pregătiri înainte de venirea micuței sale pe lume.

În toată perioada sarcinii, Gina le-a împărtășit fanilor ei atât momentele fericite, cât și cele mai puțin fericite, deoarece vedeta, în vârstă de 40 de ani, s-a confruntat și cu ceva neplăceri, oarecum normale pentru o femeie aflată în situația ei.

ADVERTISEMENT
@smiley_omul##smiley ##noi2

♬ Preocupat Cu Gura Ta – Smiley

Ce greutăți a întâmpinat Gina Pistol

Cu câteva zile în urmă, prezentatoarea de la Antena 1 a dezvăluit că suferă de sindromul picioarelor neliniștite, lucru care îi conferă un disconfort din ce în ce mai mare în ultima vreme. Iubita lui Smiley simte mereu nevoia să-și miște membrele și are o durere care nu o lasă deloc să se odihnească.

”Mai am cam 5 săptămâni, 6 cel mult. Atât mai am (n.r. până nasc). Și cum se lasă seara, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști în continuu și ai un ecou de durere în picioare.

ADVERTISEMENT

Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor.

Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT