Simona Halep

Cum arată glezna Simonei Halep a doua zi după accidentare! Ce a făcut la antrenamentul de marţi! Galerie Foto

02.07.2019 | 16:10
Cum arata glezna Simonei Halep a doua zi dupa accidentare Ce a facut la antrenamentul de marti Galerie Foto
Cum arată glezna Simonei Halep a doua zi după accidentare

Simona Halep a suferit o accidentare în finalul primului set al meciului cu Aliaksandra Sasnovich din turul 1 de la Wimbledon 2019. Românca s-a impus în două seturi, scor 6-4, 7-5, dar a tras o sperietură pe cinste. FANATIK îţi oferă primele imagini cu glezna Simonei, la o zi după accidentare.

Cum arată glezna Simonei Halep a doua zi după accidentare. S-a consultat cu preparatorul fizic

Glezna Simonei Halep arată bine a doua zi după accidentarea suferită la primul meci de la Wimbledon 2019. FANATIK a surprins-o pe jucătoarea de tenis de 27 de ani în momentul în care a venit la antrenamente. Românca s-a lăsat preţ de minute bune cu Theo Cercel, preparatorul fizic al echipei de Fed Cup a României şi membru al staff-ului fostului număr 1 mondial. La 24 de ore de la problemele avute în meciul cu Sasnovich, Simona Halep s-a antrenat normal la şedinţa de pregătire de marţi şi totul pare în regulă.

Un semn bun pentru fanii Simonei Halep a fost acela că jucătoarea de tenis nu purta niciun bandaj la glezna stânga. La finalul meciului din turul 1 de la Wimbledon 2019, fostul număr 1 mondial a susţinut că resimte dureri şi că va efectua un control amănunţit.

Cum arată glezna Simonei Halep a doua zi după accidentare
Cum arată glezna Simonei Halep a doua zi după accidentare

“Sper că nu este nimic periculos și sper să mă recuperez până la următorul meci”

“Trebuie să fac niște verificări, să văd care este starea accidentări. Am alunecat un pic pe teren, nu am putut să controlez și am simțit un pic de durere în spatele genunchiului și la nivelul tălpii. Am nevoie de tratament. Deocamdată am făcut doar o baie cu gheață, nu am avut timp să mă ocup. Simt un pic de durere. Cred că este un pic întins mușchiul din spatele genunchiului, la fel și la călcâiul lui Ahile. Sper că nu este nimic periculos și sper să mă recuperez până la următorul meci. Principalul meu obiectiv este să fiu pozitivă, totul este despre atitudine. Astăzi mi-am demonstrat că pot să lupt până la capăt și să nu cedez. Dacă o să fac asta în fiecare meci pe care-l joc, sunt foarte fericită”, declara Simona Halep la finalul meciului din turul 1 de la Wimbledon 2019.

Miercuri, Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu se vor întâlni în turul 2 de la Wimbledon 2019. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în 2008, când fostul număr 1 WTA s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-0, la turneul ITF Monteroni.