Life

Cum arată Horațiu Mălăele după ce s-a vindecat de COVID-19

26.10.2020 | 08:58
Cum arata Horatiu Malaele dupa ce sa vindecat de COVID19
ADVERTISEMENT

Horațiu Mălăele a fost infectat cu noul coronavirus în septembrie, însă acum este bine și a revenit la activitățile sale de zi cu zi.

Actorul în vârstă de 68 de ani a aflat că este pozitiv chiar atunci când se pregătea să plece la un festival de film unde urma să fie premiat. Infecția i-a dat planurile peste cap și l-a ținut în spital.

ADVERTISEMENT

Horațiu Mălăele și-a reluat viața de dinainte și a jucat tenis în parc alături de câțiva prieteni în urmă cu câteva zile. Vremea a fost una destul de bună și actorul a profitat din plin de ea, după cum a fost surprins de către echipa cancan.ro.

Cum arată Horațiu Mălăele după ce s-a vindecat de COVID-19

Horațiu Mălăele a trecut prin clipe grele în urmă cu o lună. Actorul a fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost nevoit să lipsească de la festivalul din Iași, Serile Filmului Românesc.

ADVERTISEMENT

Actorul este pasionat de tenis și practică acest sport încă din copilărie, fiind singurul care îl ajută să se relaxeze.

“M-am izbit întâmplător de tenis şi a fost o izbitură atât de fatală încât mi-e greu să mă mai despart. Nu e un hobby, e un mod de a exista şi un mod de a mă exprima. Joc tenis aproape în fiecare zi de 11 ani”, a declarat acesta în 2009.

ADVERTISEMENT

Horațiu Mălăele și-a chemat prietenii în parcul Herăstrău acum câteva zile și au jucat o partidă de tenis în aer liber. Renumitul actor și-a făcut apariția într-o ținută lejeră, formată din hanorac, pantaloni, șapcă și pantofi sport.

În primele momente ale partidei, actorul era în formă și deborda de energie. Spre sfârșit însă, oboseala și-a făcut simțită prezența și a fost nevoit să se odihnească. Tratamentul pentru coronavirus ar putea fi cauza, însă recuperarea lui se are loc mai greu. Vezi aici cum arată Horațiu Mălăele după ce s-a vindecat de coronavirus.

ADVERTISEMENT

După ce a stat câteva minute pe bancă și a vorbit la telefon, actorul și-a reluat partida, după care a mers spre casă.

Horațiu Mălăele a susținut campania care îi informează pe cetățeni cu privire la riscurile pandemiei de COVID-19. S-a aflat printre vedetele care au îndemnat populația să stea acasă cu celebrele mesaje pe foi, “#stai acasă”.

Alte personalități importante românești care au participat la această campanie sunt Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Gică Popescu, Cristi Chivu, Smiley și Florin Chilian. Videoclipul a prezentat imagini cu personalul medical, cu poliția, imagini in Capitală și din restul țării, de la Revoluția din 1989 și de la protestele ce au avut loc în ultimii ani.

Horațiu Mălăele, viața și familia perfecte

Horațiu Mălăele este actor, regizor, caricaturist și scriitor, însă a avut grijă să-și țină familia departe de ochii presei. Gabriel, soția lui, conduce o corporație, iar fiul său, Bogdan, în vârstă de 31 de ani, joacă în diferite piese. Cristian (9 de ani) a studiat regie și film și deține o firmă de producție.

Băieții actorului nu au fost pasionați de arta teatrală încă din copilărie. Au descoperit-o pe vremea când erau adolescenți și au început să o fructifice.

Horațiu Mălăele a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale în 1975, la clasa profesorului Octavian Cotescu. A jucat primul rol în 1974, și anume Fabinard în spectacolul “Pălăria florentină”, la Studioul Casandra, în regia lui Ovidiu Schumacher.

ADVERTISEMENT