Sporturi

Cum arată iahtul pe care Conor McGregor l-a cumpărat cu 3,4 milioane de dolari

30.01.2019 | 18:23
Cum arata iahtul pe care Conor McGregor la cumparat cu 34 milioane de dolari
Cum arată iahtul pe care Conor McGregor l-a cumpărat cu 3,4 milioane de dolari
ADVERTISEMENT

Înfrângerile suferite în ringul de box cu Floyd Mayweather, respectiv în octagon cu Khabib Nurmagomedov, nu par să-l fi afectat prea mult pe Conor McGregor. Irlandezul și-a prezentat prin intermediul contului de Instagram ultima sa achiziție.

Luptătorul de MMA a plătit 3,4 milioane de dolari pentru achiziționarea iahtului Prestige 750 2019. A ținut să împărtășească acest moment cu toți fanii săi cu ajutorul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Cum arată iahtul pe care Conor McGregor l-a cumpărat cu 3,4 milioane de dolari

Compania care a produs iahtul i-a pregătit și o surpriză lui McGregor, afișând în broșura de prezentare un mesaj motivațional transmis chiar de el în 2019.

View this post on Instagram

?

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Conor McGregor are un record 21-4 în circuitul MMA. Primele sale două eșecuri au venit în prima parte a carierei împotriva unor luptători necunoscuți. În schimb, ultimele două eșecuri au venit în perioada sa de glorie, cu Nate Diaz și cu Khabib Nurmagomedov. Dacă împotriva primului a reușit deja să-și ia revanșa, e greu de crezut că va primi o nouă șansă împotriva lui Khabib, McGregor pierzând autoritar acel meci.

ADVERTISEMENT

Și-a încercat norocul și în box, mai mult pentru rețeta financiară. L-a înfruntat chiar pe Floyd Mayweather, unul dintre cei mai buni pugiliști din istorie. Desigur, nu a avut nicio șansă, pierzând prin TKO în cea de-a 10-a rundă, asta după ce Mayweather l-a dominat în ring și pe parcursul celorlalte runde.

Rămâne însă unul dintre cei mai buni luptători de MMA din istorie. Victoria care l-a propulsat în atenția tuturor a venit în decembrie 2015, atunci când l-a învins pe Jose Aldo în doar 13 secunde. Brazilianul avea atunci un record 25-1 și era considerat cel mai bun luptător de MMA. După eșecul cu McGregor au venit alte două înfrângeri.

ADVERTISEMENT

McGregor a primit recent o amendă de 50.000 de dolari și a fost suspendat șase luni din UFC ca urmare a problemelor create la finalul meciului cu Khabib.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI