Sport

Cum arată iahtul pe care Conor McGregor l-a cumpărat cu 3,4 milioane de dolari

30.01.2019 | 18:23
Cum arata iahtul pe care Conor McGregor la cumparat cu 34 milioane de dolari
ADVERTISEMENT

Înfrângerile suferite în ringul de box cu Floyd Mayweather, respectiv în octagon cu Khabib Nurmagomedov, nu par să-l fi afectat prea mult pe Conor McGregor. Irlandezul și-a prezentat prin intermediul contului de Instagram ultima sa achiziție.

Luptătorul de MMA a plătit 3,4 milioane de dolari pentru achiziționarea iahtului Prestige 750 2019. A ținut să împărtășească acest moment cu toți fanii săi cu ajutorul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Cum arată iahtul pe care Conor McGregor l-a cumpărat cu 3,4 milioane de dolari

Compania care a produs iahtul i-a pregătit și o surpriză lui McGregor, afișând în broșura de prezentare un mesaj motivațional transmis chiar de el în 2019.

View this post on Instagram

?

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Conor McGregor are un record 21-4 în circuitul MMA. Primele sale două eșecuri au venit în prima parte a carierei împotriva unor luptători necunoscuți. În schimb, ultimele două eșecuri au venit în perioada sa de glorie, cu Nate Diaz și cu Khabib Nurmagomedov. Dacă împotriva primului a reușit deja să-și ia revanșa, e greu de crezut că va primi o nouă șansă împotriva lui Khabib, McGregor pierzând autoritar acel meci.

ADVERTISEMENT

Și-a încercat norocul și în box, mai mult pentru rețeta financiară. L-a înfruntat chiar pe Floyd Mayweather, unul dintre cei mai buni pugiliști din istorie. Desigur, nu a avut nicio șansă, pierzând prin TKO în cea de-a 10-a rundă, asta după ce Mayweather l-a dominat în ring și pe parcursul celorlalte runde.

Rămâne însă unul dintre cei mai buni luptători de MMA din istorie. Victoria care l-a propulsat în atenția tuturor a venit în decembrie 2015, atunci când l-a învins pe Jose Aldo în doar 13 secunde. Brazilianul avea atunci un record 25-1 și era considerat cel mai bun luptător de MMA. După eșecul cu McGregor au venit alte două înfrângeri.

ADVERTISEMENT

McGregor a primit recent o amendă de 50.000 de dolari și a fost suspendat șase luni din UFC ca urmare a problemelor create la finalul meciului cu Khabib.