Life

Cum arată Ileana Lazariuc în costum de baie la 40 de ani: „Ești cea mai frumoasă dintre pământene”

Cum arată Ileana Lazariuc în costum de baie. Fosta noră a lui Ion Țiriac a făcut furori pe rețelele de socializare după ce a postat o imagine în costum de baie.
06.07.2022 | 10:16
Cum arata Ileana Lazariuc in costum de baie la 40 de ani Esti cea mai frumoasa dintre pamantene
Cum arată Ileana Lazariuc în costum de baie la 40 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cum arată Ileana Lazariuc în costum de baie, la 40 de ani. Fosta soție a lui Ion Țiriac jr. nu își arată deloc vârsta.

Cum arată Ileana Lazariuc în costum de baie la 40 de ani

Ileana Lazariuc se află în vacanță și a postat o imagine în costum de baie. Vedeta arată foarte bine la cei 40 de ani ai săi și se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, fiind la fel de frumoasă ca mama sa, Anastasia Lazariuc.

ADVERTISEMENT

Cu părul ud și un costum de baie de culoare albastră, Ileana Lazariuc a făcut furori pe rețelele de socializare, unde a primit multe aprecieri, deoarece fizicul său nu a trecut neobservat.

Chiar Alina Pușcău a fost printre cei care au lăudat-o pe fosta soție a lui Ion Țiric jr. Celalalte comentarii spuneau că Ileana Lazariuc este extrem de frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Ești atât de frumoasă, la fel ca acum 15 ani”, „Cea mai frumoasă de pe planetă. Ești cea mai cea … dintre toate pământenele”, au fost câteva dintre comentariile primite de vedetă.

De ce s-au despărțit Ileana Lazariuc și Ion Țiriac jr.

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac jr. au fost căsătoriți vreme de opt ani și au împreună doi băieți.

ADVERTISEMENT

Cei doi au decis să se despartă după ce relația lor s-a răcit, iar totul ar fi început după ce s-au întors în România, aceștia locuind o perioadă la Monte Carlo și Paris.

Cei doi au păstrat o relație bună după divorț și spuneau că sunt chiar prieteni.

“Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze.

ADVERTISEMENT

Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri.

ADVERTISEMENT


Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba.”, dezvăluia pentru Click! o sursă din anturajul celor doi.