Life

Cum arată, în realitate, locurile din România unde turiștii adoră să-și facă poze: “Am vrut sa vedem cu ochii nostri”

Cum arată, în realitate, locurile din România unde turiștii merg pentru a-și face poze. Multe destinații sunt celebre pe rețelele sociale.
08.07.2024 | 23:03
Cum arata in realitate locurile din Romania unde turistii adora sasi faca poze Am vrut sa vedem cu ochii nostri
Cum arată, de fapt, destinațiile din România unde mulți turiști adoră să-și facă poze. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum arată, în realitate, locurile celebre de pe litoralul din România unde turiștii adoră să-și facă poze. Aceste destinații sunt cunoscute pe rețelele sociale și mulți vizitatori vor sa vadă dacă așa arată, de fapt.

Cum arată, de fapt, locurile din România unde turiștii merg să-și facă poze

În România există mai multe locuri unde turiștii merg pentru a-și face poze. Unele dintre ele sunt destul de accesibile, însă pentru altele e nevoie de mai mult efort.

ADVERTISEMENT

Situată la numai 15 minute depărtare de Constanța, Tuzla îi atrage pe turiști datorită faptului că seamănă cu o plajă exotică. Plajele sunt sălbatice, malurile sunt abrupte, iar apa mării turcoaz.

“Nu credeam că există așa. Și apa foarte frumoasă, exact cum au și spus, ca în Grecia”, a spus o turistă care a venit la Tuzla, potrivit Observator News.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe plaja din Tuzla există și o bibliotecă, acolo unde turiștii pot alege o carte pe care să o citească pe șezlong. Închirierea unui șezlong costă 50 de lei pentru toată ziua.

Din acest motiv, mulți vizitatori își doresc să vină aici pentru a-și face o fotografie în acest loc cu peisaje de vis. Un alt loc unde turiștii vin în număr mare este faleza 23 August.

ADVERTISEMENT

Deși locul este unul care arată bine, drumul către faleză e unul anevoios, cu multe obstacole. Mulți își doresc să se fotografieze aici, însă accesul către faleza 23 august este interzis în prezent.

Cu toate acestea, interdicția nu i-a oprit pe unii turiști să își facă o poză pe faleză. Unii au ocolit sau chiar au sărit gardul pentru a-și atinge scopul.

ADVERTISEMENT

“Ne-am strecurat cumva, deși n-aveam voie, dar merită”, a precizat o turistă ajungă la faleza 23 August, după ce a aflat de pe Instagram de această destinație. “Am vrut sa vedem cu ochii nostri”, a spus un alt turist.

Turiștii aleg să vină în aceste destinații pentru a vedea dacă realitatea corespunde, de fapt, cu imaginile spectaculoase din mediul online. În general, au parte de surprize plăcute.

Costinești, destinația unde mulți vin pentru a face fotografii spectaculoase

Cei care își doresc să-și facă o fotografie de colecție, de care să își amintească cu drag, trebuie să știe că pot merge și în stațiunea Costinești. Aici există locuri perfecte pentru cei care vor să aibă imagini memorabile.

Mulți aleg să organizeze evenimente importante în aceste locații de vis. De exemplu, unii se căsătoresc în stațiunile de pe litoralul românesc, iar imaginile cu adevărat speciale.

Plajele de la Corbu și Vadu se numără, de asemenea, printre locațiile unde mulți turiști vin să-și facă fotografii. Acestea amintesc de plajele din alte țări, astfel că sunt foarte vizitate.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Stațiunea invadată de alge și meduze. Plajele pe care turiştii au ajuns să le...
Stațiunea invadată de alge și meduze. Plajele pe care turiştii au ajuns să le evite
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa...
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
Germanul care și-a ucis soacra și fiul și și-a rănit grav fiica și...
Germanul care și-a ucis soacra și fiul și și-a rănit grav fiica și soția, încercând să le omoare și pe ele, falimentase familia și pierduse milioane de euro
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a...
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a dat în judecată