Life

Văduva lui Nae Niculae a făcut furori pe litoral. Imagini de senzație cu femeia de afaceri după ce s-a tunat

22.08.2020 | 12:51
Vaduva lui Nae Niculae a facut furori pe litoral Imagini de senzatie cu femeia de afaceri dupa ce sa tunat
Cum arată Ioana, văduva milionarului Nae Nicolae, la 47 de ani, mamă a trei copii. Este invidiată de multe femei. sursă foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Ioana, fosta soție a lui Nae Nicolae, afaceristul care a murit zdrobit de tren, în 2013, în zona Petricani din Capitală, a rămas cu o avere impresionantă după moartea soțului.

Tocmai de aceea, își permite cam tot ce vrea. Așa a ajuns să își remodeleze corpul, atât cu ajutorul intervențiilor chirurgicale, cât și cu sport, sub atenta coordonare a specialiștilor în domeniu

ADVERTISEMENT

Rezultatul este peste așteptări. Ioana, mamă a trei copii, ar putea concura oricând cu mai tinerele femei. Tocmai de aceea, nu este nicio surpriză faptul că este curtată și admirată de mulți bărbați.

Ioana, văduva milionarului Nae Nicolae, la 7 ani de la moartea fulgerătoare a acestuia

Deși încă tânără, Ioana nu s-a recăsătorit după moartea soțui și nici nu pare să intenționeze în viitorul apropiat. Până una alta, văduva celebrului milionar trăiește pe cai mari. Se întreține, merge la sală, se distrează, actvități care o ajută să arate ca la carte, la cei 47 de ani și după trei nașteri.

ADVERTISEMENT

Văduva omului de afaceri Nae Nicolae a intrat într-un program intensiv de fitness cu Alexander Florescu, celebrul instructor care ajută vedetele să scape de kilogramele în plus, într-un timp record.

Ioana Nicolae, Nae Nicolae
Cum arată Ioana, văduva milionarului Nae Nicolae, la 47 de ani, mamă a trei copii. Este invidiată de multe femei . sursă foto: wowbiz.ro

Nae Nicolae a murit fulgerător, în 2013, într-un cumplit accident de mașină. Cu o mână pe volan și cealaltă pe telefon, a depășit coloana de mașini care astepta la bariera din Petricani, și a fost izbit de un tren accelerat care l-a facut zob.

ADVERTISEMENT

Afaceristul, care era și nașul de cununoe al lui Adi Minune, a lăsat în urmă o avere colosală. Chiar dacă nu a apărut niciodată în topurile milionarilor, Nicolae deținea bani și proprietăți care l-ar fi putut urca ușor în topul celor mai bogați români.

În ultima declarație de avere, din 2012, Nae si-a trecut trei apartamente în Bucuresti, o casă în Ștefănești, 74 de hectare de teren, patru autoturisme de lux, depozite de 500.000 de lei si 19.000 de euro, dar și două case în Ștefăneștii de Jos, trecute pe numele fratelui și al socrilor.

ADVERTISEMENT