Life

Cum arată Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, la 15 ani. Cât de mult seamănă cu mama ei

Cum arată Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, care a împlinit recent vârsta de 15 ani. Adolescenta seamănă foarte mult cu mama ei.
21.02.2022 | 14:56
Cum arată Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, la 15 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, Irina, s-a transformat într-o adolescentă superbă la 15 ani. Tânăra a moștenit trăsăturile mamei sale, alături de care locuiește în SUA.

Irina Columbeanu postează rar imagini pe pagina de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 150.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câțiva ani, Irina s-a mutat în America, acolo unde locuiește Monica Gabor, împreună cu iubitul ei și fiul lui. Tânăra și-a continuat studiile acolo și nu mai postează atât de des ca atunci când locuia în România.

Cum arată Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, la 15 ani

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit în 2006, iar fostul fotomodel i-a dăruit omului de afaceri o fiică, Irina, care a venit pe lume la începutul anului 2007.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu a crescut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Înainte de mutarea în SUA, fiica fostului cuplu era foarte activă și pe YouTube, însă nu a postat nimic de ani buni.

Din când în când, adolescenta mai postează fotografii pe Instagram, acolo unde ține legătura cu cei care o urmăresc în mediul online.

ADVERTISEMENT

Se pare că Irina s-a adaptat la viața din SUA și se simte bine alături de mama ei, cu care a decis să locuiască în urmă cu câțiva ani. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi a crescut foarte mult și a moștenit trăsăturile celei care i-a dat viață.

Irina Columbeanu
Irina Columbeanu a împlinit 15 ani anul acesta. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Monica Gabor și Irina Columbeanu merg împreună la diverse evenimente alături de Mr. Pink, care este mai discret atunci când vine vorba de aparițiile publice.

ADVERTISEMENT

Cele două chiar s-au fotografiat în avionul privat al miliardarului la finalul anului trecut.

De când nu și-a mai văzut Irinel Columbeanu fiica

Recent, Irinel Columbeanu a explicat de ce Irina nu a venit la evenimentul de lansare al celui de-al doilea volum al trilogiei “Istoriile unui vehement”.

Afaceristul a spus că fiica lui are un program încărcat la școală și a considerat că este mai bine să nu insiste să o cheme. A lansat invitația către fosta soție, dar nici aceasta nu a putut zbura până în România.

Fostul milionar nu a văzut-o pe fiica lui din vara anului 2018, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu.

“Nu am mai văzut-o pe Irina de pe data de 2 iulie 2018. Veți vedea asta în volumul III, de aceea îmi și aduc aminte data cu exactitate.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT