Sporturi

Cum arată iubita lui Cheloo de la Paraziții. Puțini știau despre ea

21.09.2019 | 13:46
Cum arata iubita lui Cheloo de la Parazitii Putini stiau despre ea
Cum arată iubita lui Cheloo de la Paraziții. Puțini știau despre ea foto:Facebook.com

Despre viața privată a lui Cătălin Ștefan Ion, cunoscut de iubitorii de rap drept „Cheloo”, se cunosc destul de puține detalii. Cu toate acestea, juratul „iUmor” a reușit să se pună pe picioare, după divorțul de prima sa soție și are o poveste de dragoste frumoasă alături de actuala sa iubită, Daniela Moraru, alături de care are și o fetiță.

Cheloo de la Paraziții își ține iubita departe de ochii presei

Cheloo a ales mereu să își țină familia departe de ochii persei iar artistul duce o viață frumoasă alături de noua sa parteneră, Daniela Moraru. Cei doi s-au retras în localitatea prahoveană Breaza, departe de agitația din Capitală. Ei au și o fetiță în vârstă de doi ani.

Chiar dacă și-a ținut iubita departe de ochii presei, rapper-ul și partenera lui au fost văzuți împreună la mai multe evenimente publice. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a avut loc în acest an la Bistrița, la a doua ediție a Campionatului Național de Rally Raid. Artistul a fost pilot, în timp ce iubita sa a luat și ea parte la cursă, din postura de nagivator.

Cum arată iubita lui Cheloo de la Paraziții și iUmor
Cum arată iubita lui Cheloo de la Paraziții și iUmor *foto: bistriteanul.net

Cheloo mai are un copil cu fosta soție pe care o chema tot Daniela

Daniela Moraru nu este prima „Daniela” din viața lui Cheloo. Astfel, acesta a fost căsătorit timp de mai mulți ani cu Daniela Niculescu. Cei doi au divorțat după un mare scandal în 2012, când s-a aflat că soția lui Cheloo se afla în depresie și devenise și consumatoare de droguri. Soția a declarat că amfetamina a fost la un pas să o distrugă, dar s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxificare din Elveția.

Din căsătoria cu Daniela Niculescu, Cheloo are un băețel pe nume Ștefan. Cei doi se înțeleg acum mult mai bine și au grijă împreună de băiatul în vârstă de 9 ani, care acum este crescut de părinții femeii.