Fotbal international

Au un motiv în plus de bucurie după salvarea de la retrogradare. Cum arată iubita ”eroului” lui Huddersfield. Galerie foto

11.05.2018 | 18:17
Au un motiv in plus de bucurie dupa salvarea de la retrogradare Cum arata iubita eroului lui Huddersfield Galerie foto

Golul marcat de Laurent Depoitre împotriva lui Chelsea o menţine pe Huddersfield în Premier League pentru încă un sezon. Dacă fanii lui Huddersfield sărbătoresc salvarea de la retrogradare, fanii celorlalte echipe din prima ligă engleză au un alt motiv de bucurie: o vor vedea încă un sezon pe iubita lui Depoitre, care arată senzaţional. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO.

Rezultatul obţinut cu Chelsea (1-1) o ține pe Huddersfield încă un sezon pe prima scenă a fotbalului din Anglia. Echipa are un nou erou în persoana lui Laurent Depoitre, cel care a deschis scorul în partida cu londonezii. Depoitre va rămâne, mai mult ca sigur, la Huddersfield în noul sezon, iar acest lucru îi bucură nu doar pe fanii echipei.

Ceilalți suporteri din Premier League sunt bucuroși că vor avea ocazia să o admire încă un an pe iubita lui Laurent Depoitre, Shana Sonck. Frumoasa belgiancă de 25 de ani arată senzațional fie că își face selfie în echipamentul sportiv, fie că îmbracă rochii elegante sau pur și simplu apare în ipostaze sexy, doar în bikini.

Shana Sonck în ținută de antrenament
Shana Sonck este iubita lui Laurent Depoitre de la Huddersfield

Cine este Shana Sonck, iubita lui Laurent Depoitre

Shana Sonck este dansatoare, însă câștigă bani și din pictoriale sexy pe care nu ezită să le posteze pe rețelele de socializare. Frumoasa brunetă este și manager al unei agenții de turism. Chiar dacă în Belgia este în centrul atenției, Shana spune că are o viață liniștită.

Shana Sonk, iubita lui Laurent Depoitre, pozează pentru un pictorial
Shana Sonck, 25 de ani, este model belgian