Life

Cum arată iubita fiului lui Cristian Țopescu. Este faimoasă pe rețelele de socializare

Cum arată iubita fiului lui Cristian Țopescu, pe nume Sebastian. Tânăra este faimoasă pe rețelele de socializare și se numește Valentina.
15.10.2022 | 14:12
Cum arata iubita fiului lui Cristian Topescu Este faimoasa pe retelele de socializare
Cum arată iubita fiului lui Cristian Țopescu. Este faimoasă pe rețelele de socializare. foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este iubita lui Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu. Este o tânără cu mulți urmăritori pe rețelele de socializare.

Cine este iubita fiului lui Cristian Țopescu. Cum arată Valentina

Sebastian se pare că nu este îndrăgostit doar de modă, ci și de o tânără faimoasă pe rețelele de socializare. Valentina este iubita lui Sebastian Țopescu, fiul regretatului comentator sportiv.

ADVERTISEMENT

Valentina Keiko are aceasta numele de pe rețelele de socializare, iar numai pe Instagram are peste 82.000 de fani.

Pe Tiktok, Valentina Keiko este și mai faimoasă și are 663.1K de urmăritori, unde postează clipuri din viața ei, cu modă, călătorii, dar și cu prietenii săi.

ADVERTISEMENT

Aceasta este pasionată de sport și practică tenisul. Valentina are și o pisică cu care mai postează imagini pe rețelele de socializare.

Cei doi nu au mai postat recent imagini cu ei, iar fanii s-au întrebat și dacă s-au despărțit.

Iubita lui Sebastian Țopescu
Iubita lui Sebastian Țopescu. Foto: Instagram / colaj Fanatik

Cu ce se ocupă fiul cel mic al lui Cristian Țopescu

Sebastian Felix Țopescu este pasionat de modă, lucru care se vede inclusiv pe rețelele de socializare, unde postează mereu imagini cu haine excentrice.

ADVERTISEMENT

De altfel, tânărul de 23 de ani a povestit în cadrul emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 că este fashion editor și lucrează și la două reviste internaționale de modă.

“Am 23 de ani și lucrez ca fashion editor. Călătoresc peste tot, la toate evenimentele de modă. Tot timpul am fost pasionat de corsete, prin modă mă exprim eu. Am venit să-mi depășesc această frică a penibilului și de aparițiile publice din România. M-am născut într-o familie publică.

ADVERTISEMENT

Tatăl meu este Cristian Țopescu. Eu sunt mezinul familiei și am vrut să-mi fac o carieră pe meritul meu. Tocmai de aceea am lucrat în străinătate, ca să-mi formez propriul drum.  

Lucrez la două reviste internaționale de modă, fac recenzii și filme, scurtmetraje cu care am câștigat și premii. Sunt bucătar de nevoie”, a spus tânărul.

ADVERTISEMENT
Tags: