News

Cum arată Ioana, iubita lui Ciprian Marica! Este însărcinată pentru a doua oară

07.08.2018 | 17:01

Cum arată iubita lui Ciprian Marica, însărcinată pentru a doua oară. Ioana, cea care îi este consoartă lui Ciprian Marica de mai bine de doi ani de zile, i-a oferit fostului atacant un băieţel, iar acum este din nou gravidă.

Blondă cu ochi albaştri, Ioana Marcu este la fel de frumoasă ca şi până să devină mămică, şi nu se sfieşte să-şi arate trupul la plajă. Alături de Marica şi fiul Albert Andrei, aceasta a mers pe malul mării şi s-a afişat într-un costum de baie mulat, care lăsa să se vadă burtica de graviduţă. FANATIK.RO vă prezintă cele mai noi fotografii – vezi galeria foto – cu patronul de la Farul Constanţa şi Ioana, mama copiilor săi, surprinşi în timp ce se relaxau sub razele soarelui.

Citeşte şi:

  • Ciprian Marica, tătic pentru a doua oară! Iată cât de bine arată iubita lui
  • Ciprian Marica, un tătic exemplar. Cum a fost surprins fostul jucător de la FCSB

Cum arată iubita lui Ciprian Marica

Ioana este motivul pentru care fostul atacant a ales să revină să joace în Liga 1 Betano în 2016, atunci când a semnat cu FCSB. Deşi experienţa a fost una negativă, Marica fiind măcinat de accidentări şi probleme de sănătate, atacantul a putut să-şi petreacă mai mult timp alături de cea care pe atunci îi era doar iubită. La sfârşitul stagiunii din 2016, Ciprian Marica s-a văzut nevoit să se retragă din viaţa de fotbalist. Pe lângă dorinţa de a fi alături de familie, acesta încercare un ultim cartuş. Îşi propusese să-şi revină din puncte de vedere fizic şi să joace cu naţionala României la turneul final european din Franţa, 2016.

Marica a devenit “pufos” după ce s-a lăsat de fotbal

N-a fost să fie, şi-a reziliat contractul cu trupa lui Gigi Becali, cel care insistase în repetate rânduri pentru el, transferul lui Marica la “roş-albaştri” devenind în acea perioadă o adevărată telenovelă. S-a dedicat apoi vieţii de familie, punând şi un pic de “burtică” , iar în această vară a decis să revină în fotbal într-o postură cu care nu a mai fost obşnuit, aceea de patron.

A cumpărat brandul Farul cu doar 41.300 de euro şi are planuri mari: “O negociere este ceva mult mai complex. Apreciez mult faptul că oamenii sunt deschiși, că văd in mine o soluție pentru viitorul parcurs al echipei. Eu am entuziasm și vreau să ajut. Dar pentru a face pași concret, pentru a pune pe picioare un club, trebuie mult mai mult decât să se deseneze organigrame, să se împartă funcții. Ca un prim punct de plecare într-o viitoare colaborare, de orice fel, am solicitat documente, să știu care e forma de organizare, ce fonduri există, ce cheltuieli au fost, dacă sunt datorii. Asa este normal când pornești o activitate. Și dacă deschidem împreună un chioșc de ziare, o tarabă în piață, tot așa se fac lucrurile. Cu atât mai mult în cazul unui club de fotbal.

Din păcate, nu am primit nimic, și nici asigurări că mi se pot prezenta documente. Spun din păcate, pentru că timpul este foarte scurt. Soluția despre care vorbesc o parte dintre cei implicați în club, desființarea, nu este o dovada de seriozitate. După cum nu poți gândi că desființezi clubul, pentru că poți înființa oricând altul. Sunt oameni care au sentimente pentru această echipă, care au speranțe, nu poți să le închizi obloanele pur și simplu”, spune Ciprian Marica.