Fotbal intern

Cum arată iubita lui Deian Sorescu, cel mai nou jucător de la Dinamo

24.07.2018 | 07:58
Cum arată iubita lui Deian Sorescud. Jucătorul înscrie un gol în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari

Cum arată iubita lui Deian Sorescu, cel mai nou jucător de la Dinamo, care a marcat şi golul victoriei formaţiei din Ştefan cel Mare în meciul de debut în noul sezon. 

Jucătorul venit în această vară de la ASU Politehnica Timişoara a fost introdus de Florin Bratu în minutul 60 al partidei cu FC Voluntari, în locul lui Robert Moldoveanu, şi în minutul 75 a punctat decisiv. „Îmi cunosc bine jucătorii. Ştiam ce am pe margine. Normal că l-am introdus pe Sorescu. Are o tehnică bună, o viteză bună. Sper că v-a plăcut. Eu am insistat să vină la Dinamo, iar acum mă bucur că a debutat cu gol”, a spus Florin Bratu.

Cum arată iubita lui Deian Sorescu

Consoarta lui Deian Sorescu este cel mai mare fan al jucătorului din “haită” şi merge la meciurile iubitului său ori de câte ori are ocazia. Când evolua la Timişoara, prietena lui Deian Sorescu avea un ricou de joc al echipei, inscripţionat cu numele noului “şeptar” dinamovist, pe care îl purta la fiecare meci. “Bravo, sunt mândră de tine! Al meu Sorescu”, i-a scris Melania după meci.

Cum arată iubita lui Deian Sorescu. Iubita fotbalistului de la FC Dinamo Bucureşti îi poartă tricoul de pe vremea când juca la ASU Poli Timişoara
Cum arată iubita lui Deian Sorescu. Melania îi poartă tricoul iubitului

Citeşte şi:

  • Obiectivul lui Deian Sorescu: „Vreau să fiu campion cu Dinamo”
  • Cosmin Moţi i-a lăudat pe “câini” după Dinamo-Voluntari 2-1! “Pot face o figură frumoasă”