Life

Cum arată iubita lui Giani Kiriță, Maria Alexandra. Diferența de vârstă dintre ei este foarte mare

Cum arată iubita lui Giani Kiriță. Maria Alexandra este numele celei care l-a cucerit pe fostul fotbalist. Diferența de vârstă dintre ei este foarte mare.
20.03.2023 | 17:43
Cum arata iubita lui Giani Kirita Maria Alexandra Diferenta de varsta dintre ei este foarte mare
Cum arată iubita lui Giani Kiriță, Maria Alexandra. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Cum arată iubita lui Giani Kiriță, Maria Alexandra. Între cei doi este o diferență de vârsta foarte mare, care nu îi deranjează deloc.

Cum arată iubita lui Giani Kiriță, Maria Alexandra

Giani Kiriță se iubește cu o tânără mult mai mică decât el, iar diferența de vârstă dintre ei este foarte mare. Iată cum arată Maria Alexandra, noua iubită a fostului fotbalist.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță și-a găsit a fericirea alături de o tânără care este de aceeași vârstă cu fiica lui. Maria Alexandra este numele acesteia și aceasta are o siluetă de invidiat.

Între Giani Kiriță și iubita lui mult mai tânără este o diferență de 22 de ani. Aceeași diferență este și între fostul concurent de la Survivor România și fiica lui, pe nume Roxana. Atât iubita lui cât și fiica sa au 24 de ani.

ADVERTISEMENT
Giani Kiriță și iubita lui
Giani Kiriță și Maria Georgiana. Foto: colaj Fanatik / Instagram

Giani Kiriță și-a găsit fericirea

Dar diferența de vârstă nu înseamnă nimic pentru Giani Kiriță și iubita lui pentru că aceștia se înțeleg foarte bine. Conform spuselor sale, iubita lui este o femeie care-i oferă liniște și multă înțelegere. Tocmai de aceea relația lor merge foarte bine.

„Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea”, a spus Giani Kiriță pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a încercat să țină relația departe de lumina reflectoarelor, dar se pare că lucrurile au avansat foarte mult între el și Maria Alexandra. Acesta chiar a prezentat-o mamei sale.

Giani Kiriță a fost căsătorit până în anul 2007 atunci când a trecut printr-un divorț. Acesta are doi copii din căsnicia aceasta, pe Roxana și Marco.

ADVERTISEMENT

Acum, Giani Kiriță și-a găsit fericirea în brațele Mariei Alexandra, cu care și locuiește împreună. El are o relație bună cu copiii săi, iar acum a început și o nouă provocare în domeniul profesional.

ADVERTISEMENT
Tags: