Life

Cum arată iubita lui Ionuţ Popa de la Survivor România 2022. Patricia Gabriela este şi ea pasionată de sport

Cum arată iubita lui Ionuț Popa de la Survivor România 2022. Patricia Gabriela are și ea o pasiune pentru sport, la fel ca partenerul ei, care este antrenor de fitness.
30.05.2022 | 14:11
Cum arata iubita lui Ionut Popa de la Survivor Romania 2022 Patricia Gabriela este si ea pasionata de sport
Cum arată iubita lui Ionuț Popa de la Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Patricia, iubita lui Ionuț Popa de la Survivor România 2022, are în comun cu fostul Războinic pasiunea pentru sport. Cei doi așteaptă cu nerăbdare să se reîntâlnească.

Cum arată iubita lui Ionuț Popa de la Survivor România 2022

Ionuț Popa, unul dintre semifinaliștii Survivor România, este așteptat acasă de iubita lui, Patricia Gabriela. Concurentul este antrenor personal de profesie, dar și partenera lui este pasionată de sport.

ADVERTISEMENT

Fostul Războinic a vorbit prin mesaje cu iubita lui în urmă cu câteva săptămâni, după ce echipa lui a câștigat un joc de comunicare.

Din imaginile cu cei doi împreună reiese că și Patricia este o fire sportivă. Cei doi au participat împreună la un maraton de alergare, după cum se poate vedea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Ionuț Popa și iubita lui, Patricia
Ionuț Popa și iubita lui, Patricia. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

De asemenea, cei doi au vorbit prin apel video recent, a un alt joc e comunicare, Ionuț Popa își iubește partenera, care i-a dat o energie foarte bună, după cum a declarat chiar el.

Cei doi au împreună un fiu, David, în vârstă de patru ani, iar fostul Războinic așteaptă cu nerăbdare să-l revadă, după cinci luni în care a fost departe de casă.

ADVERTISEMENT

Ce a aflat Ionuț Popa la Survivor România 2022

În ediția Survivor România de duminică seară, 29 mai, Ionuț Popa a aflat despre strategiile care s-au făcut împotriva lui în cadrul competiției.

Delea și Nedelcu i-au spus sportivului că, după ce s-a făcut o strategie pentru ca Ștefania Ștefan să iasă din competiție, ceilalți concurenți au fost de acord să dea în el pentru a fi eliminat. Acest lucru a fost susținut și de Blaze în ultimul consiliu de nominalizări, atunci când Oana Ciocan a plecat acasă.

ADVERTISEMENT

Oana Ciocan a luat și ea parte la strategie, lucru care l-a mirat pe Ionuț Popa. Cei doi nu aveau nimic de împărțit și nu se aștepta ca ea să comploteze împotriva lui.

Elena Chiriac l-a nominalizat pe Alex Delea, motivând că acesta nu a fost deloc nominalizat de-a lungul celor cinci luni de competiție.

“Tu mi-ai spus de ce nu l-am votat pe Blaze. Când eu cu Nede și cu Delea am vorbit, am vorbit pentru Oana. Este adevărat, băieți? Sincer! Mi-era simplu. Puteam să dau în Blaze. După când v-am văzut pe toți…”, a spus Ionuț Popa la Survivor.

“A făcut strategii pe la spatele meu. E normal: răzbunarea e arma prostului, ca să zic așa.”, a spus Ionuț Popa despre Alex Nedelcu.

ADVERTISEMENT