Secretul formei excelente a lui Pesic! Se iubeşte cu frumoasa Antonia

Ionuţ Cataramă   
in Stiri sportive
13/03/2018, 20:34
Secretul formei excelente a lui Pesic! Se iubeşte cu frumoasa Antonia GALERIE FOTO

Adus de la Hajduk Split, Ivan Pesic a reuşit să se acomodeze perfect în România. Croatul, care a jucat pe toate posturile ofensive de la venirea în Ştefan cel Mare, a demonstrat că este cel mai reuşit transfer al alb-roşilor din pauza competiţională.

Golurile marcate şi aportul pe faza de atac l-au transformat în titular, Pesic ţinându-i pe bancă pe Torje, Palic sau Hanca. În spatele formei foarte bune a croatului, care a marcat şi în primul meci din play-out, cu Gaz Metan, se află liniştea pe care acesta o are în afara gazonului. Mijlocaşul se iubeşte de câţiva ani cu frumoasa Antonia.

Blonda, care este de profesie jurnalist, a venit la Bucureşti pentru a-i fi alături jucătorului dinamovist. Cei doi se simt foarte bine în România şi au făcut numeroase fotografii pe care le-au trimis prietenilor din Croaţia. Cum arată Antonia poţi vedea sus în galeria foto.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×