Life

Cum arată iubita lui Liviu Vârciu fără pic de machiaj. Anda Călin, la fel de frumoasă

05.08.2020 | 17:30
Cum arata iubita lui Liviu Varciu fara pic de machiaj Anda Calin la fel de frumoasa
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu nu mai are nevoie de nicio prezentare, îl cunoaște toată lumea datorită aparițiilor sale pe micile ecrane, dar nu același lucru se poate spune despre iubita sa, Anda Călin. Tânăra care a devenit de curând mamă pentru a doua oară a avut curaj să apară fără machiaj.

Partenera de viață a prezentatorului de la Antena 1 a făcut recent un live pe o rețea de socializare unde a apărut complet naturală, fără niciun strop de make-up. Anca Călin le-a arătat tuturor fanilor de pe Instagram cum arată la primele ore ale dimineții, internauții fiind de-a dreptul surprinși.

ADVERTISEMENT

Proaspăta mămică are un ten neted și lipsit de imperfecțiuni, dovadă că reușește să aibă o față curată cu ajutorul produsele de îngrijire pe care le folosește. Iubita fostului concurent de la „Asia Express” este foarte frumoasă naturală, neavând nevoie de niciun retuș.

Anda Călin, fără pic de machiaj. Cum arată iubita lui Liviu Vârciu

Femeia în vârstă de 30 de ani și-a revenit rapid după cea de-a doua naștere care a avut loc în urmă cu doar câteva luni. Așa cum se poate vedea din imaginile din mediul online, Anda Călin are o siluetă de invidiat, în ciuda faptului că a trecut prin două sarcini.

ADVERTISEMENT

Iubita renumitului prezentator de televiziune se mândrește cu picioare lungi și subțiri, bust voluminos și un ten impecabil. Cu așa femeie lângă el, Liviu Vârciu nu are de ce să nu fie fericit și împlinit, mai ales că tânăra i-a dăruit doi copii, ultimul fiind băiat.

Ce emisiune prezintă acum Liviu Vârciu. Unde poate fi văzut

Liviu Vârciu și-a încercat recent norocul în industria cinematografică, însă pelicula „Zăpadă, ceai și dragoste” a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus care i-a dat toate planurile peste cap. Artistul nu s-a lăsat doborât de situație și poate fi văzut pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Actorul se află la cârma celui mai nou show de dating de la noi, emisiunea „Rămân cu tine” având deja premiera zilele trecute. Așadar, cântărețul pot fi urmărit pe micile ecrane, la Antena 1, post de televiziune unde în curând va apărea și în show-ul lui Nea Mărin.

„Cine poate mai bine decât mine să aibă ochiul atât de bine format încât să poată spune cine cu cine se potrivește? Și asta pentru că am trăit ceva la viața mea și toată experiența pe care am acumulat-o o s-o pot folosi la această emisiune.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că o să pot cupla oameni, la Rămân cu tine, că o să-i pot face astfel fericiți. O să fiu un fel de Cupidon mai mic. Rămân cu tine va fi o emisiune cu de toate, o emisiune cu final fericit, indiferent dacă cei doi vor rămâne sau nu împreună”, a mărturisit acesta pentru paginademedia.ro.

View this post on Instagram

?

A post shared by Anda Calin (@andacalin) on

ADVERTISEMENT
Tags: