Fotbal intern

Cum arată iubita lui Mirko Pigliacelli! Galerie foto cu frumoasa blondă

25.02.2019 | 13:24
Portarul italian Mirko Pigliacelli se iubește de mai mulți ani cu o frumoasă blondă

Portarul italian Mirko Pigliacelli este unul dintre cei mai apreciați jucători de la U Craiova, dar puțină lume știe că el se iubește de mai mulți ani cu o frumoasă blondă. Cea care i-a ”furat” inima celui care a marcat din penalty în derby-ul cu FCSB este Martina Bracco.

În vârstă de 27 de ani, iubita lui Martina Bracco este o blondă cu ochi albaștri care a studiat medicina, iar acum este antrenoare de gimnastică ritmică. Ea nu a venit alături de iubitul său în România, dar nu reatează niciun meci al Universității Craiova.

Martina Bracco și Mirko Pigliacelli în mașină
Martina Bracco și Mirko Pigliacelli în mașină

Cum arată iubita lui Mirko Pigliacelli

Iubita lui Mirko Pigliacelli a urmărit cu foarte multă atenție și derby-ul FCSB – U Craiova 3-2, din etapa cu numărul 25 a Ligii 1 Betano, în care Mirko Pigliacelli a marcat un gol din penalty. Aceasta a fost prima reușită a unui portar pe Arena națională din București.

Mirko Pigliacelli, în vârstă de 25 de ani, a ajuns la U Craiova la începutul sezonului sub formă de împrumut de la Pro Vercelli. Oltenii au fost extrem de mulțumiți de prestațiile italianului, iar la începutul acestui an au decis să-l achiziționeze definitiv. Înainte de a ajunge în Bănie, portarul a mai evoluat pentru formațiile Sassuolo, Pescara, Reggina, Frosinone, Trapani și Pro Vercelli.

Decizia oltenilor de a-l desemna pe Mirko Pigliacelli să execute penalty-ul din meciul cu FCSB nu a fost pe placul adevrsarilor, aceștia fiind de părere că ”cei de la U Craiova i-au luat la mișto”. În schimb, fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a fost încântat de siguranța arătată de acesta. Înainte de partida de pe Arena Națională, președintele de imagine al ”roș-albaștrilor”, Helmuth Duckadam, l-a lăudat pe italian despre care a spus că este cel mai bun portar din Liga 1 Betano.