Fotbal intern

Cum arată iubitele lui Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic! Ce “comori” ascund fundaşii FCSB! Galerie foto

13.11.2018 | 21:35

Mihai Bălașa și Bogdan Planic, cei doi fundaşi centrali de la FCSB, se mândresc cu iubite top-class. Cei doi sunt, atunci când n-au probleme de sănătate sau de… patron, titularii centrului defensiv de la FCSB și, în plus, doi dintre cei mai liniştiţi jucători din echipa antrenată de Nicolae Dică. Poate și pentru că au relaţii sentimentașe serioase, de mai mulţi ani, care le dau sprijinul necesar pentru a se putea concentra pe meserie.

Plecat în 2013 în Italia, când era vândut de Viitorul la echipa de tineret de la AS Roma, Mihai Bălaşa reuşea uşor, uşor să se acomodeze într-o ţară străină. Acesta şi-a găsit la ceva timp o iubită, italiancă, iar frumoasa brunetă îi este alături şi acum. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cine e „Angelina”, iubita lui Mihai Bălaşa

În urmă cu doi ani, fundaşul de la FCSB vorbea cu drag despre relaţia pe care o are cu „Angelina Jolie” de Italia, măturisind că îşi petrecea tot timpul liber alături de ea şi familia acesteia: „În timpul liber stau cu prietena mea, care e italiancă, cu familia ei, stau cu prietenii mei de aici. Mă plimb foarte mult pe malul mării, pe faleză, merg la cinema, lucruri normale”.

„Angelina Jolie” de Italia se numește Giusi Tesoriere și este o italiancă „vero”, mai mare cu aproape 4 ani faţă de fundașul de la FCSB. Are 27 de ani şi s-a mutat alături de Mihai în România, a învăţat foarte repede limba noastră, doar e din „familie”, şi comunică des cu fanii iubitului ei pe site-urile de socializare. Giusi şi Mihai ies des în oraş, iar italianca nu se poate abţine când vine vorba de postat fotografii! Recent, cuplul româno-italian a mers la munte, alături de Florin Tănase şi iubita acestuia, Medeea. Alte fotografii ale „Angelinei” lui Bălaşa au fost postate din timpul unei ieşiri la terasă alături de cântăreaţa Lora şi soţul acesteia.

Ea este iubita lui Mihai Bălaşa
Ea este iubita lui Mihai Bălaşa

A înșelat-o cu fosta soție a lui Gabi Enache!

Deşi sunt împreună de aproape cinci ani, între Mihai şi Giusi nu a fost totul numai lapte şi miere. După ce el a revenit în România, la FCSB, în ianuarie 2017, s-au despărţit şi au stat separaţi aproape un an! Timp în care Bălaşa a avut o aventură cu Mădădlina Enache, fosta soţie a lui Gabi Enache, fostul său coechipier de la FCSB.

După ce Mădălina a divorţat de Gabi Enache fiindcă l-a prins în fapt cu amanta (!), aceasta s-a răzbunat şi s-a cuplat cu… Bălaşa! Prieteni foarte buni din perioada în care Enache încă dormea în patul soţiei, lui Mihai şi Mădălinei nu le-a fost deloc greu să se aline unul pe celălalt şi s-au iubit timp de câteva săptămâni. Până la urmă nu a fost să se lege ceva serios între ei, iar la câteva luni distanţă fundaşul de la FCSB s-a întors în braţele italiencei.

Iubire cu năbădăi pentru Bogdan Planic

Trecând la celălat stoper „roș-albastru”, Bogdan Planic și Diana Rutovic formează un cuplu de mai bine de doi ani, chiar dacă sârboaica este o adevărată… devoratoare de fotbaliști! Fundaşul sârb a ajuns la FCSB în urmă cu un an și a reușit să impresioneze cu evoluțiile sale în tricoul „roș-albastru”. Alături de fundașul sârb a venit în România și frumoasa Diana Rutovic, o blondă care are peste 1,80 m, cu picioare lungi și forme apetisante, „capabilă” să înnebunească orice bărbat.

Bogdan Planic și Diana Rutovic trăiesc o poveste de iubire de mai bine de doi ani, chiar dacă între ei au avut loc și momente în care au decis să pună stop relației din cauza neînțelegerilor. S-au despărțit înainte ca Bogdan să semneze contractul cu FCSB, dar fundașul sârb nu a rezistat foarte mult timp departe de apetisanta „amintire”. Așa că Diana a venit în România la scurt timp după ce Bogdan si-a găsit apartament într-o zonă bună din centrul Capitalei. Deși relația dintre cei doi este cât se poate de serioasă, Planic nu a acceptat ca Diana să se mute definitiv în țara noastră. Iar blonda cu picioare lungi este obligată să facă drumul Belgrad – București și București – Belgrad de câteva ori pe an și stă alături de iubitul ei atât timp cât dorește. El, nu ea! În perioada când Diana nu se află în București, Bogdan își petrece timpul alături de coechipierii Antonio Jakolis și Filipe Teixeira, doi dintre cei mai buni prieteni ai săi de la vicecampioana României.

S-a „antrenat” cu un atacant sârb care joacă în Italia

Iubita lui Planic are o pasiune pentru fotbaliști încă dinainte să-l cunoască pe Bogdan. Femeia care îi este alături fundașului fecesbist de mai bine de doi ani și care a reușit să-l facă să-și dorească un viitor împreună cu ea se învârtea înainte să înceapă relația într-un cerc în care se aflau mai mulți fotbaliști sârbi ce evoluează în campionate mari din Europa. Și asta nu e tot! Diana a apărut de mai multe ori în ziarele din Serbia, iar în urmă cu patru ani au fost publicate imagini cu ea sărutându-se cu Nikola Ninkovic, atacantul în vârstă de 23 de ani al lui Ascoli (Serie B), care a mai evoluat la Genoa, Empoli, Chievo Verona și Partizan Belgrad.

Ea este iubita lui Bogdan Planic
Ea este iubita lui Bogdan Planic

Bogdan Planic a profitat din plin de pauza competițională din vara anului 2018 și i-a făcut o surpriză urișă iubitei sale. Fundașul lui FCSB a luat-o pe Diana și au plecat în insulele Seychelles, împreună cu un cuplu apropiat fotbalistului sârb. Bogdan nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba să își răsfețe iubita. S-au cazat la „Hilton Seychelles Labriz Resort&Spa”, un hotel de 5 stele care se află situat în insula Silhouette. Căpitanul FCSB-ului a scos din buzunar 5.000 de euro, jumătate din salariul său lunar, doar pentru a sta într-o vilă care are vedere panoramică la Oceanul Indian și un duș cu efect de ploaie, în aer liber. Diana și Bogdan au beneficiat de 7 restaurante și cafenele în care s-au servit preparate italiene, japoneze și locale, cu influențe franceze, într-un cadru ultra-sofisticat. Sârbul a plătit pentru toată această distracție nu mai puțin de 10.000 de euro.

Ofertă de la Eintracht Frankfurt

Deși a ajuns de un an la FCSB, sârbul a reușit să îi câștige simpatia lui Gigi Becali, care l-a numit căpitan la vicecampioana României. Banderola a ajuns pe brațul fundașului sârb după ce latifundiarul din Pipera a hotărât că Florin Tănase nu are „o atitudine bună și nu poate să domine vestiarul”. Inițial, banderola trebuia să ajungă la Mihai Pintilii, dar mijlocașul central nici nu a vrut să audă, fiind încă supărat după momenul în care Gigi Becali i-a luat banderola ca să i-o dea lui Tănase…

Bogdan Planic s-a impus în primul „11” al FCSB-ului, iar jocul său sigur a fost pe placul oficialilor de la Eintracht Frankfurt. Formația din Bundesliga era dispusă să plătească 8.000.000 de euro în schimbul căpitanului de la FCSB, dar Gigi Becali a solicitat 10.000.000 de euro, deși el le-a plătit sârbilor de la Vojvodina Novi Sad numai 350.000 de euro.

Tags: