News

Cum arăta Iulia, mama sinucigașă din Timișoara, înainte să se opereze. Femeia, de nerecunoscut în fotografiile de acum un deceniu

Iulia, mămica din Timișoara care s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc împreună cu cei doi copii ai săi, a trecut printr-o transformare uluitoare în ultimii 9 ani.
06.05.2022 | 18:54
Iulia a suferit o transformare uriașă în ultimii ani / Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia, tânăra de 32 de ani care a ales să-și pună capăt zilelor împreună cu proprii copii, a suferit o schimbare incredibilă în ultimii ani. FANATIK a intrat în posesia unor imagini care o arată pe femeie, pe vremea când avea doar 23 de ani și mergea în fața ofițerului stării civile alături de fostul soț, Alex.

Transformarea incredibilă a Iuliei, de la fata simplă, la mămica emancipată

În fotografiile care au ajuns în posesia FANATIK, Iulia apare în ipostaze cu totul diferite față de imaginea pe care femeia obișnuia s-o afișeze în ultimii ani. Într-una din acestea, ea se află la o petrecere în curtea casei sale, echipată sport, cu o țigară în mână.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de imaginile de acum 9-10 ani, Iulia poza acum într-o mămică emancipată: purta haine de firmă, avea la activ câteva operații estetice și își schimbase culoarea la păr.

Iulia, mămică Timișoara, sinucidere
Mămica din Timișoara, la starea civilă, acum 9 ani

Iulia și Alex, tânărul care apare în imagini alături de ea, au divorțat în urmă cu câțiva ani, deși aveau doi copii împreună: Alisa-Michelle (6 ani) și Nicholas (2 ani). Deși îi creștea singură, Iulia reușea să-și facă timp și pentru ea: să meargă la cosmetică, la coafor sau la sala de fitness.

ADVERTISEMENT

Tânăra avea o relație traumatizantă cu un om de afaceri din Timișoara

Conform informațiilor apărute în presă, Iulia își făcuse o relație cu un om de afaceri controversat, pe nume Marcel. Conform declarației fostei soacre, tânăra era captivă în această relație iar bărbatul o amenința că îi va lua copiii. Anchetatorii nu au stabilit încă dacă gestul necugetat făcut de Iulia a venit ca urmare a unor discuții pe care aceasta le-ar fi avut cu actualul ei partener.

Iulia, mămică Timișoara, sinucidere
Iulia, acasă la părinții fostului ei soț

Timișoreanca încerca să iasă din relația cu Marcel și să revină la fostul ei soț. În a doua parte a lunii aprilie, Iulia și Alex au depus actele la starea civilă din Timișoara, fiind hotărâți să se recăsătorească.

ADVERTISEMENT

Nunta lor urma să aibă loc joi, 28 aprilie 2022, însă aceștia nu s-au mai prezentat la cununia civilă. Se pare că Iulia a fost cea care l-a anunțat pe tatăl copiilor ei că s-a răzgândit, iar acesta a rămas în Austria, acolo unde locuiește.

Mămica din Timișoara s-a aruncat de pe bloc împreună cu ce doi copii

Iulia și cei doi copii au fost înmormântați împreună, vineri, 6 mai 2022. Ei au fost conduți pe ultimul drum de rude și prieteni, dar se pare că la priveghi a fost prezent și Marcel, care s-ar fi întâlnit cu fostul soț. Tot la priveghi ar fi apărut și ipoteza că băiețelul nu ar fi al lui Alex, dar că acesta a acceptat să-l treacă pe numele lui după ce i-ar fi iertat Iuliei infidelitatea.

ADVERTISEMENT

Iulia, o mămica de doar 32 de ani, a șocat o țară întreagă în momentul în care a decis să-și pună capăt zilelor aruncându-se de pe un bloc-turn din Timișoara, alături de cei doi copii ai săi.

Iulia, mămică Timișoara, sinucidere
Mămica din Timișoara își făcea timp și pentru sala de fitness

Femeia nu și-a explicat în niciun fel gestul și a părut să acționeze sub impulsul momentului. Ea a împrumutat o mașină pentru a-i duce pe cei mici la grădiniță, dar în ultimul moment s-a răzgândit și a trecut mai departe, ajungând în zona Dâmbovița. Ea a parcat pe trecerea de pietoni, a lăsat cheile în contact și a sunat la întâmplare, la interfonul blocului.

Iulia își înscrisese fiica la școală, în clasa pregătitoare

Polițiștii au găsit în mașina femeii sucuri și haine de schimb pentru cei mici. De asemenea, lângă locul în care cei trei s-au prăbușit, a fost găsită jucăria de care băiețelul de 2 ani nu s-a despărțit până în momentul impactului.

Din informațiile obținute de FANATIK, Alisa-Michelle, fiica Iuliei fusese înscrisă în clasa pregătitoare, la Liceul de Artă ”Ion Vidu” din Timișoara, unde urma să înceapă cursurile toamna viitoare.

ADVERTISEMENT