Life

Cum arăta Jador în perioada adolescenței. N-ai cum să-l recunoști

19.10.2020 | 16:06
Cum arata Jador in perioada adolescentei Nai cum sal recunosti
ADVERTISEMENT

Deși acum are o carieră muzicală de succes și se bucură de atenția fanelor, Jador nu a fost întotdeauna cântărețul chipeș de acum. Schimbarea lui este una radicală și nimeni nu l-ar mai recunoaște acum.

Remus Ionuț Dumitrache, așa cum îi este numele în cartea de identitate, n-ar fi crezut vreodată că va atinge un asemenea succes, judecând după cum arăta în adolescență.

ADVERTISEMENT

Manelistul arăta foarte diferit și nimănui nu i-ar fi trecut prin cap că va ajunge atât de celebru, deși a dat tot ce era mai bun pentru a-și îndeplini visul.

Cum arăta Jador în perioada adolescenței. Nu-l mai recunoști!

Viața lui Jador nu a fost întotdeauna ca acum, când are toate fanele la picioare. Artistul nu a avut o copilărie ușoară, însă a luptat pentru a deveni cine este acum.

ADVERTISEMENT

Jador a devenit cunoscut prin intermediul emisiunii “Puterea dragostei” de pe Kanal D. Tânărul este originar din Bacău și s-a lansat în industria muzicală imediat după participarea la show.

Însă puțini ar fi crezut că adolescentul cu părul brunet va ajunge atât de celebru într-un timp relativ scurt. Acum este mereu optimist și cu zâmbetul pe buze, însă a avut de îndurat multe greutăți pentru a-și putea urma visul.

ADVERTISEMENT

A îndurat multe răutăți din partea altor copii, însă acestea l-au ajutat să fie mai puternic și să reușească ceea ce și-a propus. A muncit de mic pentru a-i ajuta pe ai lui și a ajuns să cânte prin restaurante până după miezul nopții.

Manelistul a postat chiar pe contul său de Instagram o fotografie de când era mai mic, alături de câțiva prieteni buni.

ADVERTISEMENT
Jador în adolescență. Sursa foto: Instagram
Jador în adolescență. Sursa foto: Instagram

La fiecare piesă pe care o scoate, Jador se află în trending timp de câteva săptămâni. De cele mai multe ori ocupă chiar primul loc.

Piesele lui au zeci de milioane de vizualizări, iar pe Instagram de bucura de 846.000 de urmăritori. Este printre cei mai îndrăgiți artiști de la noi și a avut deja colaborări cu alte nume celebre, printre care Carmen de la Sălciua, Ruby și Alex Velea.

Jador nu uită niciodată de unde a plecat și își iubește familia. Recent, chiar a declarat că ar vrea să-i convingă pe părinții lui să se mute cu el pentru a petrece mai mult timp împreună.

Din cauza proiectelor muzicale, cântărețul nu are suficient timp pentru a sta cu familia. Însă Jador nu este convins că cei care i-au dat viață se vor lăsa convinși atât de ușor să-și părăsească originile pentru a se muta cu el.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: